Live με τον Βαγγέλη Αυγουστή

Μικρά – μικρά από τη Ν. Αφρική

Τις αγαπάμε ή τις μισούμε, το θέμα είναι ότι πουλάνε! Αυτό σκέφτηκαν οι Κινέζοι και αποφάσισαν να επενδύσουν στις βουβουζέλες. Εταιρία από τη συγκεκριμένη χώρα ανέλαβε την κατασκευή 20.000 «ενοχλητικών» αντικειμένων καθημερινά, αφού το 90% των κομματιών που πουλήθηκε στη Ν. Αφρική ήταν… made in China.

*Τις αγαπάμε ή τις μισούμε, το θέμα είναι ότι πουλάνε! Αυτό σκέφτηκαν οι Κινέζοι και αποφάσισαν να επενδύσουν στις βουβουζέλες. Εταιρία από τη συγκεκριμένη χώρα ανέλαβε την κατασκευή 20.000 «ενοχλητικών» αντικειμένων καθημερινά, αφού το 90% των κομματιών που πουλήθηκε στη Ν. Αφρική ήταν… made in China.

*«Πιστεύουμε ότι η… μόδα με τις βουβουζέλες δεν θα σταματήσει με τη λήξη του Μουντιάλ. Το αντίθετο μάλιστα! Θεωρούμε πως θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο, αφού πολλοί τουρίστες τις αγάπησαν και θα τις μεταφέρουν στις χώρες τους» τόνισε η Γκία, διευθύντρια του εργοστασίου που θα αναλάβει να συνεχίσει να… ζαλίσει τα κεφάλια μας.

*Της φυλακής τα σίδερα για 20 μήνες θα αντικρίζει ο Μσεμπίσι Πικόκο. Ο εν λόγω… κύριος έκλεψε μία τουρίστρια μέσα από το λεωφορείο, αλλά (περιέργως) η αστυνομία κινητοποιήθηκε γρήγορα και τον συνέλαβε. Έτσι, η τσάντα της Μπρίτζετ Χογκ επεστράφη και ο 26χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή. Στο παρελθόν, ο Πικόκο είχε συλληφθεί και για προσπάθεια διάρρηξης σπιτιού, αλλά αφού μυαλό δεν έβαλε…

*Η πιο γνωστή μπύρα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή είναι η Bavaria. Με την κίνηση της Fifa να απομακρύνει στη συνέχεια να οδηγήσει στα δικαστήρια τις Ολλανδέζες περισσότερο κακό της έχει κάνει, παρά καλό. Η δυσφήμιση, καμιά φορά αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση και έτσι η Fifa κατάφερε να κάνει την Bavaria Beer να ακούγεται περισσότερο κι από τους χορηγούς της. Όλες οι εφημερίδες έδειξαν «κόκκινη κάρτα» στην παγκόσμια ομοσπονδία, την ώρα που οι όμορφες Ολλανδέζες παραχωρούν συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα. Εξ ου και οι φήμες που θέλουν τις υποστηρίκτριες των «οράνιε» να παρουσιάζουν το επόμενο διαφημιστικό σποτ της Bavaria.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x