Live με τον Βαγγέλη Αυγουστή

Μικρά – μικρά από τη Ν. Αφρική

Τα πρωτοσέλιδα της χώρας ασχολούνται με το «αποχαιρετιστήριο» παιχνίδι της Νοτίου Αφρικής με τη Γαλλία. «Το τέλος του ουράνιο τόξου», «Το όνειρο έσβησε», «Με ψηλά το κεφάλι» είναι μερικοί από τους τίτλους. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η σπουδαία νίκη επί της Γαλλίας, δεν είναι λίγες οι εφημερίδες που αποδίδουν ευθύνες στον Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα επειδή δεν κατάφερε να περάσει την Bafana- Bafana στους 16.

*Τα πρωτοσέλιδα της χώρας ασχολούνται με το «αποχαιρετιστήριο» παιχνίδι της Νοτίου Αφρικής με τη Γαλλία. «Το τέλος του ουράνιο τόξου», «Το όνειρο έσβησε», «Με ψηλά το κεφάλι» είναι μερικοί από τους τίτλους. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η σπουδαία νίκη επί της Γαλλίας, δεν είναι λίγες οι εφημερίδες που αποδίδουν ευθύνες στον Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα επειδή δεν κατάφερε να περάσει την Bafana- Bafana στους 16.

*Αντιθέτως, αξιοπρεπή χαρακτηρίζουν την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κυπέλλο, έχοντας ως υποσημείωση ότι αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ότο Ρεχάγκελ στον «γαλανόλευκο» πάγκο (όπως και έγινε). «Έπαιξε για τη φανέλα και την τιμή της» το σχόλιο για την Αργεντινή.

*Μία γυναίκα οδηγός τράκαρε στο Ντέρμπαν, στην προσπάθεια της να αποφύγει μια μαϊμού που περπατούσε στο δρόμο. «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ευτυχώς, δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και σύντομα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε ο Τζεφ Γουίκς, γιατρός του νοσοκομείου που οδηγήθηκε η άτυχη οδηγός.

*Περίπατο πήγε το plan B που είχε έτοιμο η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως παραδέχθηκε αστειευόμενος ο Ντάνι Τζόρνταν, ισχυρός άνδρας της Επιτροπής: «Εκτός από μερικές ομάδες που επιστρέφουν σπίτι τους, και το σχέδιο Β’ πάει σπίτι του. Όλοι το έχουμε ξεχάσει γιατί τα στάδια είναι εκπληκτικά, όπως και η οργάνωση από την Αφρική μέχρι στιγμής. Τα γήπεδα είναι γεμάτα και παρακολουθούμε μια όμορφη διοργάνωση». Άλλο Μουντιάλ πρέπει να παρακολουθεί ο Τζόρνταν…

*Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο, αλλά σε τρία ξενοδοχεία – ουρανοξύστες στο Γιοχάνεσμπουργκ δεν υπάρχει 13ος όροφος. Το Protea Hotel, το απέναντι κτίριο της Onion, όπως και το ξενοδοχείο που μένουν οι Αργεντινοί φίλαθλοι, δεν έχει το «13» στο ασανσέρ. Προληπτικοί όπως φαίνεται οι Αφρικανοί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x