Live με τον Γιώργο Μαζιά

Πού να έτρωγαν επτά όπως η Β. Κορέα…

Είναι απίθανοι και αυτοί οι Νιγηριανοί. Απογοήτευσε λέει η εθνική τους στο Μουντιάλ και αποφάσισαν να την αποκλείσουν από κάθε διεθνή διοργάνωση για τα επόμενα δυο χρόνια! Αυτοεξορία από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή στη Γαλλία τι έπρεπε να κάνουν; Γράφει από το Γιοχάνεσμπουργκ ο Γιώργος Μαζιάς.

Γράφει από το Γιοχάνεσμπουργκ ο Γιώργος Μαζιάς

Είναι απίθανοι και αυτοί οι Νιγηριανοί. Απογοήτευσε λέει η εθνική τους στο Μουντιάλ και αποφάσισαν να την αποκλείσουν από κάθε διεθνή διοργάνωση για τα επόμενα δυο χρόνια! Αυτοεξορία από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή στη Γαλλία τι έπρεπε να κάνουν; Να κρεμάσουν τον Ντομενέκ και τους παίκτες μπροστά στον Πύργο του Αϊφελ; Εμείς την εθνική μας το 1994 έπρεπε να τους εκτελέσουμε όλους στο Γουδί με το 0-10; Ολος ο κόσμος απορεί με αυτή την απόφαση. Και τι έκανε δηλαδή η ομάδα τους; Εχασε από την Αργεντινή με 1-0, από την Ελλάδα με 2-1 και έφερε 2-2 με τη Ν. Κορέα. Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι πάντως δεν αυτοεξορίσθηκαν…

Νωρίς είναι ακόμη, αλλά ο Νταβίντ Βίγια δεν θέλει πολύ να πάει για τη Χρυσή Μπάλα. Η Ισπανία είναι καθοδόν για παγκόσμια πρωταθλήτρια και αυτός για πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ. Στη Βαλένθια θα δώσει δανεικό τον «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Στην Αγγλία πιστεύουν οι Τζέραρντ και Ασλεϊ Κόουλ θα είναι οι δυο επόμενες μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης. Του Μαϊκόν αργεί ακόμη. Ο Μοράτι δεν τον δίνει λιγότερα από 35 εκατομμύρια.

Πάει και ο Χαβιέρ Αγκίρε. Φεύγει από τον πάγκο του Μεξικού. Μόνο ο Μπιέλσα έχει πρόταση ανανέωσης από την Χιλή. Ολοι οι άλλοι που αποκλείστηκαν έφυγαν ή φεύγουν από τους πάγκους.

Δεν αρέσει η Βραζιλία στον Γιόχαν Κροϊφ. Δεν θα πλήρωνε ούτε ένα ευρώ για να δει παιχνίδι της. Σε αυτό με την Ολλανδία θα καταλάβει το πόσο συμπαγής ομάδα είναι η «σελεσάο».

Οι αστειότητες ανάμεσα σε Πελέ και Μαραντόνα συνεχίζονται. Ο Βραζιλιάνος επανήλθε και κατηγόρησε τον Ντιέγκο ότι δεν είναι καλός προπονητής και πως έχει εκκεντρική ζωή. Να δούμε τι θα απαντήσει σήμερα ο Μαραντόνα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τέσσερις ομάδες που μιλάνε ισπανικά βρίσκονται στην οκτάδα του Μουντιάλ. Είναι φυσικά η Ισπανία μαζί με τις Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη. Το… Κόπα Αμέρικα συμπληρώνεται με τη Βραζιλία όπου μιλάνε πορτογαλικά. Μπορεί να βγει και τετράδα μόνο με λατινοαμερικάνους (Βραζιλία-Ουρουγουάη και Παραγουάη-Αργεντινή).

Θα παίξει όπως όλα δείχνουν ο Μπόατενγκ με τη Γκάνα στον προημιτελικό με την Ουρουγουάη. Εκανε το θαύμα της η γιατρός – θαύμα, Μαριάνα Κοβάτσεβιτς. Την φώναξε άρον άρον από τη Σερβία ο Μίλοβαν Ράγεβατς. Εφθασε η διάσημη ομοιοπαθητικός με περίφημη αλοιφή από πλακούντα αλόγου και τον έκανε καλά τον Μπόατενγκ. Γιατροσόφια…
Ο Ικερ Κασίγιας έσπασε το ρεκόρ του Θουμπιθαρέτα με 51 ματς ως αρχηγός της εθνικής Ισπανίας.

Λέτε να έχουμε πέναλτι στα προημιτελικά; Πολύ πιθανό. Σημειώστε κάτι: Η ομάδα που θα πάρει το πρώτο κτύπημα λογικά θα προκριθεί. Στα έξι τελευταία ματς Μουντιάλ που κρίθηκαν στα πέναλτι, νίκησε η ομάδα που εκτέλεσε πρώτη…

Μάλλον θα χάσει το υπόλοιπο του Μουντιάλ ο Ελάνο. Ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Θα αλλάξει το σύστημα ο Μαραντόνα κόντρα στη Γερμανία. Θα κάνει πιο συμπαγές το κέντρο. Μόνος του να κόβει ο Μαστσεράνο δεν λέει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x