Ειδήσεις

Σπανούλης: «Καμία κόντρα με τον Διαμαντίδη»

Περήφανος για την προσπάθεια της Εθνικής παρά την ήττα από την Ισπανία που βάζει τέλος στην πορεία της στο Μουντομπάσκετ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Σπανούλης.

Περήφανος για την προσπάθεια της Εθνικής παρά την ήττα από την Ισπανία που βάζει τέλος στην πορεία της στο Μουντομπάσκετ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Σπανούλης. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, ωστόσο, μίλησε και για όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, καθώς και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Ήταν ένα παιχνίδι, το χάσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ήμασταν κοντά, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν μας επέτρεψαν να νικήσουν. Σε τέτοια παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και αυτές δεν ήταν με το μέρος μας. Δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αναμετρήθηκαν δύο ισάξιες ομάδες, με ίδιους στόχους. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας», τόνισε αρχικά, προτού ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τον "Μήτσο".

«Μας είχε πει για την αποχώρηση του ο Διαμαντίδης παραπάνω από ένα μήνα τώρα. Με την ευκαιρία, να πω ότι δεν ισχύει αυτό που λένε ότι δεν μιλάμε με τον Δημήτρη. Δεν υπάρχει πουθενά. Είμαστε φίλοι όλοι οι παίκτες και οι απ’ έξω μας δημιουργούν προβλήματα. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εδώ, ούτε Διαμαντίδης – Σπανούλης. Υπάρχει Εθνική ομάδα και εμένα με νοιάζει να κερδίζει, όχι αν θα βγω πρώτος σκόρερ η ό,τι μπορεί να γράφεται.

Με πείραξαν πολύ όσα ειπώθηκαν μετά τον αγώνα με τη Ρωσία. Όλοι οι τριγύρω προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Θέλαμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, δεν τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x