Ειδήσεις

Καζλάουσκας: «Θα δούμε για το μέλλον μου»

Στην ΕΟΚ πέταξε το μπαλάκι για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα ο Γιόνας Καζλάουσκας. «Το συμβόλαιό μου έληξε. Δεν θέλω να πιέζω καταστάσεις. Μπορείτε να ρωτήσετε την ομοσπονδία», τόνισε.

Στην ΕΟΚ πέταξε το μπαλάκι για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα ο Γιόνας Καζλάουσκας. «Το συμβόλαιό μου έληξε. Δεν θέλω να πιέζω καταστάσεις. Μπορείτε να ρωτήσετε την ομοσπονδία», τόνισε.

Για τους λόγους της ήττας, ο Λιθουανός προπονητής, που απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία, ανέφερε: «Είχαμε προβλήματα. Δεν είχαμε βοήθεια από τον πάγκο. Όταν έκανα αλλαγές και ήμασταν μπροστά με 4-5 πόντους, χάσαμε κάποια σουτ και αυτό μας έκανε κακό. Ήθελα κι εγώ να κάνω περισσότερες αλλαγές, αλλά είδατε τι γινόταν όταν έβγαιναν οι βασικοί. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα και πάλι στη ζώνη, αφού όταν χάσαμε κάποια σουτ γίναμε διστακτικοί. Προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα στο Σόφο, αλλά αυτό δεν είχε πάντα αποτέλεσμα. Είχαμε και άσχημα ποσοστά στις βολές. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να νικήσεις μια ομάδα σαν την Ισπανία».

Κάνοντας τον απολογισμό, ποια λάθη διέκρινε ο ίδιος; «Δεν είδα πολλά λάθη, αλλά κάποια πράγματα μάς έκαναν κακό. Ο Μπουρούσης έπαιζε με πρόβλημα στον καρπό. Τον ευχαριστούμε για αυτό. Είναι δύσκολο να παίζεις έτσι. Αυτό που έγινε με τη Σερβία μάς κατέστρεψε ψυχολογικά και μας πείραξε το μυαλό, ενώ είχαμε και τις τιμωρίες. Ίσως έπρεπε να πάρουμε στην αποστολή τον Βασιλειάδη, αλλά με τις τιμωρίες του Φώτση και του Σχορτσανίτη και το κάταγμα του Μπουρούση δεν είχαμε αυτή την πολυτέλεια».

Είχαμε κάποια προβλήματα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, είχαμε άσχημα ποσοστά στις βολές και στα μακρινά σουτ. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα σαν την Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x