Ειδήσεις

«Αποτύχαμε. Τέλος»!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η Εθνική ομάδα μπάσκετ, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ. Σκυμμένα κεφάλια και ελάχιστα λόγια από τους διεθνείς, που στάθηκαν κυρίως στην αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη. «Αποτύχαμε. Τέλος», η ατάκα του Γιάννη Μπουρούση! .

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η Εθνική ομάδα μπάσκετ, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ. Σκυμμένα κεφάλια και ελάχιστα λόγια από τους διεθνείς, που στάθηκαν κυρίως στην αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη. «Αποτύχαμε. Τέλος», η ατάκα του Γιάννη Μπουρούση!

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής προσγειώθηκε επί ελληνικού εδάφους το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Εθνικής μπάσκετ με τους διεθνείς εμφανώς απογοητευμένους να μην έχουν διάθεση να πουν πολλά.

Οι περισσότεροι αναφέρθηκαν κυρίως στην απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να αποχωρήσει από την ομάδα και τόνισαν την προσφαρά του «Μήτσου» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το κενό που αφήνει ο γκαρντ του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε να αναπληρωθεί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στον αγώνα κόντρα στους Ισπανούς, με θάρρος παραδέχτηκε: «Δεν παίξαμε καλά. Αποτύχαμε. Τέλος»! Παράλληλα ο 27χρονος σέντερ είπε: ««Είχαμε πρόβλημα απέναντι στη ζώνη καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά κι αυτό μας κόστισε. Δεν πετύχαμε, αλλά πιο πολύ μας στεναχωρεί που βγήκαν να κατακρίνουν αυτή την ομάδα. Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε υγιείς για να πάμε και πάλι ψηλά. Μπάσκετ όμως δεν παίζουμε εμείς αλλά και οι αντίπαλοι». Όσο για την απόφαση του Διαμαντίδη να κρεμάσει τη φανέλα με το εθνόσημο, είπε: «Μην ακούσω κανείς να πει τίποτα κακό τώρα που σταματάει ο Δημήτρης! Τι να πούμε γι' αυτό το παιδί που έχει δώσει τα πάντα για την Εθνική».

Ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Δεν τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα κόντρα στην Ισπανία, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.Θα μπορούσαμε να πούμε κάποια πράγματα για τη διαιτησία, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Η Ισπανία είναι καλή ομάδα. Μείναμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος και ίσως κάποιες αποφάσεις των διαιτητών να έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα».

Ο Ίαν Βουγιούκας ανέφερε: «Οι προσδοκίες μας ήταν πολύ μεγάλες. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Ηταν εμπειρία για εμάς που δεν έχουμε παίξει και τόσο στην Εθνική. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά θα κοιτάξουμε το επόμενο καλοκαίρι να κάνουμε κάτι καλύτερο. Οι Ισπανοί μας έχουν κερδίσει τις τελευταίε έξι φορές. Υπάρχει πικρία που αποκλειόμαστε από την Ισπανία. Μακάρι την επόμενη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε να τους κερδίσουμε», ενώ για την απόφαση του Διαμαντίδη σχολίασε: «Είναι τεράστιο το κενό του Διαμαντίδη. Θα είναι δύσκολο να καλυφθεί. Εύχομαι να βρεθεί ένας τρόπος να αναπληρωθεί το κενό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x