Νέα μοντέλα

Sokon Minitruck

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια εποχή που το εμπόριο περνά δύσκολες ημέρες, ωστόσο για τον επαγγελματία υπάρχουν πολλές και οικονομικές προστάσεις που διευκολύνουν τη δουλειά του. Μία από αυτές αποτελεί το Sokon Minitruck, ένα κινεζικό πραγματικό φορτηγό σε μίνι διαστάσεις.

Πλεονέκτημα για το νέο μίνι φορτηγό Sokon οι πολλές εκδόσεις.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια εποχή που το εμπόριο περνά δύσκολες ημέρες, ωστόσο για τον επαγγελματία υπάρχουν πολλές και οικονομικές προστάσεις που διευκολύνουν τη δουλειά του. Μία από αυτές αποτελεί το Sokon Minitruck, ένα κινεζικό πραγματικό φορτηγό σε μίνι διαστάσεις.

Παράστημα

Βασίζεται στο κλασικό πλαίσιο τύπου σκάλας, κι έχει τοποθετημένη όρθια την καμπίνα, ακριβώς επάνω από τον εμπρός άξονα. Έτσι απελευθερώνεται πλήρως το πίσω μέρος, προσφέροντας το μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο στις διαστάσεις του.

Ο επαγγελματίας μπορεί να φορτώσει μέχρι ένα τόνο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του στην πόλη και όχι μόνο. Πέραν αυτού, εξαιτίας των μικρών διαστάσεων (κάτω από 4 μ.), το Sokon μπορεί να παρκάρει εύκολα, ενώ το πλάτος του χώρου φόρτωσης είναι ίδιο με αυτό της καμπίνας.

Στα ενδότερα

Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και πολύ λιτή με ανοικτόχρωμα πλαστικά. Διαθέτει μεγάλες πόρτες και όρθια καθίσματα, πίνακα οργάνων με τα βασικά, τριάχτινο τιμόνι και κονσόλα στο ταμπλό, ώστε να αφήνει ελεύθερο χώρο για τα πόδια, ανάμεσα στα καθίσματα.

Τι λέει η καρδιά του

Όπως συμβαίνει και με άλλα κινεζικά οχήματα, το Sokon εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.3 lt της Suzuki με απόδοση 86 ίππoυς και 119 Nm ροπή. Συνεργάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με κοντές σχέσεις χαρίζοντας σβελτάδα και ευελιξία.

Η μέση κατανάλωση είναι μόλις 5,8 λίτρα για κάθε 100 χλμ. Εναλλακτικά προσφέρεται και ένα ακόμη μοτέρ της Suzuki, επίσης βενζίνης 1.0 lt με ισχύ 55 ίππους, για περισσότερη οικονομία. Και οι δύο κινητήρες είναι τεχνολογίας Euro 5. Οσον αφορά την εγγύηση, προσφέρονται 2 χρόνια ή 50.000 χλμ., για τα μηχανικά μέρη.

Εν συντομία

Το Sokon Minitruck διατίθενται σε εννέα τύπους: ανοιχτό pickup, κλειστό van, σασί με κόφα, σασί με έτοιμο θάλαμο και ψυκτικό μηχάνημα, μικρό πούλμαν 7 θέσεων, σασί με ανατροπή 3 κατευθύνσεων, διπλοκάμπινο με καρότσα, σασί με πλατφόρμα και σασί με κόφα και ανοιγόμενες πλευρές.

Στην Ελλάδα το Sokon Minitruck εισάγει η Ντηλμάρ Α.Ε. (διαθέσιμος Διαδικτυακός τόπος www.sokon.gr). Οι τιμές για την έκδοση 1.0 lt με καρότσα ξεκινούν από 6.500 ευρώ, ενώ για το 1.3 lt από 8.000 ευρώ. Στα διπλοκάμπινα οι τιμές ξεκινούν από 7.800 ευρώ, στα ανατρεπόμενα από 9.600 και στα πούλμαν από 9.800 ευρώ. Στις τιμές αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε και τον ΦΠΑ 23%.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x