Κύπελλο Ελλάδας

Καθάρισε την πρόκριση ο Αστέρας

Την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης που έκανε το «δύο στα δύο», επικρατώντας με 3-1 του Κισσαμικού στα Χανιά.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 στα Χανιά του Κισσαμικού και με τη δεύτερη σερί νίκη του στον 8ο όμιλο, εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε την ομάδα του στο γήπεδο του Μάλεμε με αρκετές αλλαγές, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Αρκάδες να δείξουν την ποιότητα και την ανωτερότητά τους, παίρνοντας σχετικά εύκολα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, κόντρα στο Κισσαμικό που πάλεψε όσο μπορούσε.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 56’, όταν ο Ρίτσι Κιτόκο με ένα κεραυνό έξω από την περιοχή, νίκησε τον Γιαγκόζη, κάνοντας το 0-1 για τον Αστέρα, ενώ στο 62ο λεπτό μετά από αντεπίθεση, ο Μπουκάμ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε δύο τα τέρματα για τους Αρκάδες, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας το ματς.

Πάντως οι Χανιώτες ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στο 75ο λεπτό, με τον Μάντζη που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα, να σημειώνει το 2-1. Μάλιστα ο Κισσαμικός έφτασε μία ανάσα από το να φέρει στα ίσα το ματς, αλλά η κεφαλιά του του Παντελάκη στο 77' μέσα από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Φούντας, έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Κισσαμικού και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον Αστέρα, που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Κομπογεννητάκης (81' Τσοντάκης), Σουμπασάκης, Βουρβαχάκης, Παντελάκης, Τσιμότζι, Σμίλτος (74' Μανιάς), Τσικουδάκης, Βλάχος (72' Μάντζης), Τσουκάνης, Ευθυμιάδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):: Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ντουντού, Δημούτσος (66' Τορμένα), Χαμντανί (54' Φούντας), Μούκαμ, Τσοκάνης, Γιάννου (86' Παπαδόπουλος).

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Αστέρας Τρίπολης 6 (7-1)
Πανσεραϊκός 1 (0-0)
Κισσαμικός 1 (1-3)
Καλλονή 0 (0-4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x