Κύπελλο Ελλάδας

Καλπάζει και στο Κύπελλο

Δεν χάνει... με τίποτα η φετινή ΑΕΛ, που επιβλήθηκε 1-0 της Ξάνθης στη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Κυπέλλου και με «ήρωα» τον Μπόγιοβιτς πανηγύρισε την πρόκριση στους 32 του θεσμού.

Η φανταστική φετινή πορεία της ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να σταματήσει στον θεσμό που της... πάει. Με γκολ του Μπόγιοβιτς στο 34' οι βυσσινί επικράτησαν 1-0 της Ξάνθης στη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στους «32».

Η φιναλίστ του θεσμού, από την άλλη, δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή πορεία της, μετρώντας την δεύτερη ήττα, μετά και από αυτήν με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, αποχαιρετώντας πρόωρα την διοργάνωση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπόγιοβιτς στο 34', ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε... προειδοποιήσει με κεφαλιά που πέρασε άουτ. Η Ξάνθη πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αυτό δεν απέφερε καρπούς με την Λάρισα να έχει μια ακόμα ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη.

Στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο AEL FC Arena, προκειμένου να κριθεί η πρώτη θέση, ενώ η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακού, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αφού και οι δύο ομάδες έχουν μείνει εκτός συνέχειας.

Λάρισας: Καβουσάκης, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Μασούρας, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Κρητικός (28' Ροβίθης), Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος (70' Νικολακάκης), Μπόγιοβιτς (75' Μαρουκάκης).

Ξάνθη: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος (63' Ορφανίδης), Καρυπίδης, Φλύσκας, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Σολτάνι, Κρίστοφερ (46' Ερέα), Τριάδης (68' Ντιμιτρόφ), Καπετάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x