Κύπελλο Ελλάδας

Προβάδισμα στα Περιβόλια

Στο ρελαντί πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Πλατανιάς, που επιβλήθηκε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια για την δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πλατανιάς επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομυίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Χανιώτες ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς και θα αντιμετωπίσουν στην τελευταία αγωνιστική τον ουραγό Παναιγιάλειο. Η Ελαφρά ταξιαρχία -που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Ο Πλατανιάς επέβαλε απ' την αρχή τον ρυθμό του στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 29' με πλασέ του Πάγκαλου.

Ο Ντίνας στο 44' διαμόρφωσε το 2-0 του ημιχρόνου, ενώ ο Πάρπεξ στο 75' μείωσε σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ράμος στο 81' μετά από γυριστό του Ιτούα.

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης (68' Ράμος), Τσιμότζι (73' Μαχαμάτ ), Στανισλάβλεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντίνας (77' Τσουράκης), Γκόμες και Πάγκαλος.

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Πάνος, Αρναούτογλου, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης (46΄Κονέ), Συμελίδης (75' Τζιώρας), Λαγός (46' Βάντερσον), Κρητικός.

Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός 4
Πλατανιάς 4
Απόλλων Σμύρνης 3
Παναιγιάλειος 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x