Κύπελλο Ελλάδας

Κλήρωση-παρωδία για το Κύπελλο Ελλάδος (audio)

Όπως πέρσι έτσι και φέτος. Λάθη στη διαδικασία της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος που έκαναν τους δημοσιογράφους που την κάλυπταν να αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη. Αναλυτικά τα ζευγάρια.

Γίνεται ο Εργοτέλης να κληρώνεται –αρχικά- με τον Ηρακλή και τελικά θα τίθεται αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο; Κι όμως έγινε!

Και η εφετινή κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος έκρυβε εκπλήξεις για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη διαδικασία. Φτάνοντάς τους –μάλιστα- σε σημείο να αναρωτιούνται τι συνέβη...

Αρχικά από την κληρωτίδα βγήκε το όνομα του Εργοτέλη. Το δεύτερο όνομα ομάδας που προέκυψε ήταν αυτό του Ηρακλή. Όλοι πίστεψαν ότι το ζευγάρι ήταν αυτό. Ακολούθησαν τα Χανιά, και όλοι περίμεναν την επόμενη ομάδα.

Μέχρι εκεί όμως... Στο σημείο αυτό διαπιστώθηκε πως τα ζευγάρια ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ακούστε πως μεταδόθηκε η διαδικασία από τον Σπορ FM 94,6 και τελικά, ποια ήταν η εξήγηση που δόθηκε από τους υπεύθυνους στον Άρη Ασβεστά που κάλυπτε το γεγονός. (Να θυμίσουμε ότι πέρσι η διαδικασία η οποία είχε ακολουθηθεί δεν ήταν αυτή που όριζε η προκήρυξη του θεσμού κάτι που έγινε γνωστό στους υπεύθυνους από τους δημοσιογράφους).

Κλήρωση-παρωδία για το Κύπελλο Ελλάδας by Σπορ Fm 94.6 on Mixcloud



Τα ζευγάρια για την επόμενη φάση Κυπέλλου:

Εργοτέλης- Πανιώνιος
Πλατανιάς – Ατρόμητος
Χανιά – Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός
Λεβαδειακός – ΑΕΚ
Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή – ΠΑΟΚ
Βέροια – Ηρακλής

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου στις έδρας των πρώτων. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η περίπτωση να προκύψει ένα μεγάλο ντέρμπι από τη σημερινή κλήρωση δεν υπήρχε. Και αυτό γιατί οι ομάδες είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ, ανάλογα με τη θέση που είχαν τερματίσει στους ομίλους της προηγούμενης φάση.

Όλοι οι μεγάλοι είχαν κατακτήσει την πρωτιά και έτσι είχε αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξει ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x