Βόλεϊ

Ανδρεάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Συγγνώμη από Κουντούρη και οπαδούς του Ολυμπιακού. Απλά πανηγύρισα έξαλλα»!

Ντόμπρα δήλωση Ανδρεάδη στον ΣΠΟΡ FM! Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Κουντούρη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως απλά πανηγύρισε έξαλλα. Τι είπε για το σκηνικό με Αγκάμεζ

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έσπευσε, μέσω του ΣΠΟΡ FM, να ξεκαθαρίσει ότι δεν έκανε καμία άσεμνη χειρονομία στο φινάλε του επικού, τρίτου τελικού της Volleyleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ζητώντας, παρ’ όλα αυτά, συγγνώμη(!), τόσο από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Κουντούρη όσο και από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων», αν έκανε κάτι που τους ενόχλησε!

Συγκεκριμένα, δήλωσε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου: ««Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον Μιχάλη Κουντούρη. Πανηγύρισα έξαλλα, έκανα μια χειρονομία, αλλά ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν».

Για το «σκηνικό» με τον Αγκάμεζ, είπε: «Αυτά περνάνε. Ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί την ομάδα του με τον τρόπο του».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ: «Δεν τελείωσε κάτι, αλλά έχουμε το προβάδισμα. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τώρα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος μας να γεμίσει το ''Παλατάκι'', να ζήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x