• Δεν ισχύει η πληροφορία από την Ιταλία ότι τα βρήκαν Ρόμα και Ζενίτ για τον Μανωλά στα 30 εκ. Ευρώ. Περισσότερα ζητάνε οι Ιταλοί! Κι η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι 5 εκ. Ευρώ. Όχι τεράστια, όταν μιλάμε για τέτοια νούμερα, αλλά ούτε και μικρή.

• Πάντως, είναι η πρώτη φορά σήμερα που τα δύο μέρη πλησίασαν στα 5 εκ. Ευρώ, αφού η αρχική διαφορά ήταν τεράστια και σιγά σιγά γεφυρώνεται. Για αύριο υπάρχει νέο ραντεβού, με την προσδοκία τόσο από τη Ρόμα, όσο κι από τη Ζενίτ να τα βρουν.

• Κατά την εκτίμηση μου, οι πιθανότητες είναι να γίνει η μεταγραφή. Πολύ απλά, διότι το θέλει ο Μανωλάς! Και το θέλει πρώτον γιατί η Ζενίτ άλλαξε διοίκηση (επανήλθαν αυτοί που είχαν πάει την ομάδα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ) και πάει για μεγάλα πράγματα φέτος και δεύτερον γιατί τα λεφτά στον ίδιο είναι απίστευτα.

• Γράφτηκε το ποσό των 4 εκ. Ευρώ σα συνολικές ετήσιες αποδοχές του Κώστα. Κι όμως, καμία σχέση με την προσφορά από τη Ρωσία! Τα χρήματα για τον ίδιο είναι ακόμη περισσότερα. Δεν γράφω πολύ περισσότερα γιατί δεν θα με πιστεύετε…

• Μετά από αυτό, αντιλαμβάνεστε γιατί θέλει να πάει στην Αγία Πετρούπολη ο Έλληνας διεθνής άσος και ωθεί προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής του…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube