Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Βουίζει η Βαρκελώνη πως ο Όσκαρ Γκαρσία κλείνει στον Ολυμπιακό»! (audio)

«Βουίζει» η Βαρκελώνη πως ο Ολυμπιακός κλείνει τον Όσκαρ Γκαρσία! Μετά τη Mundo Deportivo και η Sport κάνει λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Καταλανό τεχνικό! Σιγή ιχθύος στο λιμάνι.

Στην επιμονή των δύο μεγάλων και έγκυρων εφημερίδων της Βαρκελώνης, πρώτα της «Mundo Deportivo» και πλέον και της «Sport», ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα για Ολυμπιακό και Όσκαρ Γκαρσία, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM διευκρίνισε ότι από την πειραϊκή ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, αφού δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, επίσημη ή ανεπίσημη, για τον γνωστό Ισπανό προπονητή, που πήρε την προηγούμενη διετία δύο νταμπλ στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ, ενώ είχε στεφθεί πρωταθλητής και στο Ισραήλ με τη Μακάμπι και ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με την Σεντ Ετιέν.

Ο Νικολακόπουλος υπενθύμισε ότι το όνομα του Γκαρσία είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι, πριν αναλάβει ο Χάσι, ενώ αναφέρθηκε και στη συγκυρία ότι σήμερα η Νότιγχαμ, επίσης ιδιοκτησίας Μαρινάκη, απομάκρυνε τον προπονητή της και στο ερωτηματικό που μπορεί να προκύπτει, μήπως υπάρχει ζήτημα Φόρεστ-Γκαρσία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x