Κώστας Μιαούλης

Τα γκολ του «Ζορό» κάμπτουν την αδιαλλαξία της διοίκησης

Με τα οκτώ γκολ του -και παίζοντας αλλαγή σε πολλά ματς ακόμα και για δέκα λεπτά- ο «Ζορό» υποχρέωσε με την απόδοση του την διοίκηση να το σκεφτεί σοβαρά και να του ανεβάσει, έστω και προφορικά για την ώρα, την προσφορά. Ο Σταύρος Αδαμίδης κατάλαβε το λάθος του με την αδιαλλαξία που είχε επιδείξει στην αρχή της χρονιάς, στο θέμα της ανανέωσης του «Ζορό» -με τις… ευλογίες και του πρώην προπονητή- και τώρα άλλαξε στάση.

Με τα οκτώ γκολ του -και παίζοντας αλλαγή σε πολλά ματς ακόμα και για δέκα λεπτά- ο «Ζορό» υποχρέωσε με την απόδοση του την διοίκηση να το σκεφτεί σοβαρά και να του ανεβάσει, έστω και προφορικά για την ώρα, την προσφορά.

Ο Σταύρος Αδαμίδης κατάλαβε το λάθος του με την αδιαλλαξία που είχε επιδείξει στην αρχή της χρονιάς, στο θέμα της ανανέωσης του «Ζορό» -με τις… ευλογίες και του πρώην προπονητή- και τώρα άλλαξε στάση.

Ασφαλώς και αυτό είναι το σωστό. Κανένας σοβαρός σύλλογος στον κόσμο δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει τον πρώτο σκόρερ της τις τελευταίες σεζόν ελεύθερο κι ωραίο, προσφέροντάς τον «δώρο» ουσιαστικά στους ανταγωνιστές της.

Ο Μπέρος, o ατζέντης του παίκτη, μιλώντας στην Sportday, φανέρωσε την ικανοποίηση πως τουλάχιστον γίνεται μια προσπάθεια να φανεί από την διοίκηση ότι εκείνη επιθυμεί την παραμονή του «Ζορό».

Μακάρι, μετά τη συνεννόηση που θα έχει με τους μετόχους, ο Σταύρος Αδαμίδης να έχει μια ακόμα καλύτερη προσφορά να κάνει στον «Ζορό» και ν’ ανανεώσει και αυτός, μετά τον Σκόκο.

Ο Μπλάνκο, για μένα, αξίζει την ανανέωση για πολλούς ακόμα λόγους και στη διοίκηση θα έπρεπε να έχουν ζυγίσει και εκτιμήσει καλύτερα και την συμπεριφορά του «Ίσμα». Αν ο «Ζορό» ήταν λαϊκιστής -ειδικά τη φετινή περίοδο που έχει αυτού του είδους τα προβλήματα- θα έφευγε στην εξέδρα να πανηγυρίζει όλα τα γκολ, ώστε να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο έρεισμα από τους οπαδούς, το οποίο εδώ που τα λέμε, το έχει έτσι κι αλλιώς.

Αν ο Μπλάνκο επιδίωκε να δημιουργήσει θέμα με σύμμαχο τον κόσμο -και ειδικά το κομμάτι των φανατικών- τα προβλήματα για την διοίκηση μπορεί να ήταν μεγαλύτερα. Ωστόσο ο «Ζορό» πανηγυρίζει τα γκολ πάντοτε με τους συμπαίκτες του. Έχοντας παίξει 853 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 8 τεμάχια, περισσότερα από κάθε άλλον στην ΑΕΚ.

Τουλάχιστον μια αύξηση τη δικαιούται και με το παραπάνω. Δεν θα συζητούσα αν ο Αργεντινός ζητούσε τα τρελά λεφτά. Με μια λογική αύξηση που θα επιβραβεύει, όμως, συνάμα την προσφορά του στα 3.5 προς 4 χρόνια του στην «Ένωση», πιστεύω ότι ο Μπλάνκο θα παραμείνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x