Κώστας Μιαούλης

Οι 45 μέρες τελείωσαν. Μαζί και τα παραμύθια…

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα θα πρέπει να μας πει το όνομα του επίδοξου επενδυτή. Το επόμενο που έχει να κάνει, αν υπάρχει έστω και λίγο φιλότιμο, είναι να αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που άφησε την ΑΕΚ, σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένη.

Του Κώστα Μιαούλη

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα θα πρέπει να μας πει το όνομα του επίδοξου επενδυτή. Το επόμενο που έχει να κάνει, αν υπάρχει έστω και λίγο φιλότιμο, είναι να αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που άφησε την ΑΕΚ, σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένη. Θα μείνει στην ιστορία, ως ο πρόεδρος που απλώς διευκόλυνε τον Παππά να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και βέβαια φορτωμένος με γκάφες ολκής και αντιμετώπιση της ΑΕΚ στα θεσμικά όργανα, ως μιας ομάδας που μπορεί να ασελγεί ο καθένας πάνω της. Ο κ. Αδαμίδης καλό θα ήταν να μας πει το ονοματάκι του εντολέα του κ. Βλάχου και μετά ν’ αφήσει την ΑΕΚ στην ησυχία της. Μακάρι να το έκανε και καλό θα είναι να σταματήσει τις διαρροές μέσω των εφημερίδων πως υπάρχουν ελπίδες για να βρεθεί λύση…Αν θέλει να γίνει πιστευτός ας μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις, αλλιώς ας σταματήσει. Άλλο «σότο» δεν αντέχεται…

Ασφαλώς αυτοί που πρέπει να αισθάνονται …περήφανοι είναι εκείνοι που τάισαν με φύκια για μεταξωτές κορδέλες τον κόσμο της ΑΕΚ. Το παρεάκι του 2004, αφού έχει πηδήξει σύσσωμο από το καράβι, δεν έχει καν το σθένος να εμφανιστεί. Να απολογηθεί για μια ομάδα που την πήρε κατά μεγάλο ποσοστό καθαρισμένη από χρέη φτάνει σχεδόν 7.5 χρόνια αργότερα να είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Νομίζουν πως επειδή έχουν φύγει ο κόσμος τους έχει ξεχάσει. Προφανώς έτσι θέλουν να πιστεύουν.

Αυτή τη στιγμή οι πάντες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε δικαίωση για την υπόθεση με τον Μάκη Ψωμιάδη. Αν η ΑΕΚ δικαιωθεί να είστε σίγουροι πως θα εμφανιστούν ξαφνικά ένα σωρό σωτήρες. Βέβαια και για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσουν μέρες, μιας και σήμερα, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, θα γίνει η εκδίκαση και η απόφαση θα βγει μέσα στο μήνα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αν έχετε την υποψία, ότι μπορεί να βγουν οι αμέτοχοι από τη χειμερία νάρκη, αν η ΑΕΚ δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση, μην σας κάνει εντύπωση… Είναι πολλά τα λεφτά…

Η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει μια μεγάλη μάχη στην Τούμπα. Μετά απ’ αυτό το ματς ο κάθε ποδοσφαιριστής θα κάνει ότι καταλαβαίνει μιας και πολύ έχουν φτάσει στα όρια τους. Θα ήταν προτιμότερο όποιος πιστεύει πως δεν μπορεί πλέον να το ξεκαθαρίσει, μιας και στο παιχνίδι της Τετάρτης, όπως και σε κάθε άλλο ματς, το μυαλό θα πρέπει να είναι μόνον στον αγώνα. Πάντως δεν είναι μόνο η αντοχή των παικτών που έχει εξαντληθεί, αλλά και του κόσμου…

ΥΓ: Από τη συνέντευξη του Πέτρου Παππά στα «ΝΕΑ», κρατάω την πρόταση-πρόκληση για να δούμε τι έχει βάλει ο καθένας από τους μετόχους σε αυτή την ομάδα. «Ας δουν τι χρωστά ο κάθε μέτοχος και να πληρώσει ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Εγώ έχω πληρώσει και με το παραπάνω», τονίζει.

ΥΓ1: Αν στέκει ο ισχυρισμός του Πέτρου Παππά, για τη στάση του στην υπόθεση Μελισσανίδη και την πρόταση που είχε κάνει ο ίδιος ώστε με τα 70 του "τίγρη" να έπαιρναν πίσω τα 35εκ (για μένα θεμιτό) και τα άλλα μισά να τα έβαζαν σε ένα μεγάλο ταμείο για την ερασιτεχνική, τότε φέρει κι ο ίδιος ευθύνη που δεν έκανε γνωστή αυτή την προοπτική ή την ιδέα του στον κόσμο της ΑΕΚ. Όσο για εκείνους που το αρνήθηκαν, νομίζω πως ακόμα και η λέξη "έγκλημα", είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που έγινε σε βάρος της ΑΕΚ.

update 11:10: Η πλευρά Ψωμιάδη πέτυχε και πάλι αναβολή. Οπότε καλό Φλεβάρη και... βλέπουμε για την εκδίκαση της υπόθεσης. Όταν και αν ποτέ πάρει η ΑΕΚ αυτά τα χρήματα, ελπίζω να μην έχουμε γίνει...παππούδες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x