Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 14:30 η συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Βασιλειάδη και της Σούπερ Λίγκας.

Τη διοργανώτρια εκπροσωπεί ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης και εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΟΦΗ, της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης, του Πανιωνίου και του Απόλλωνα.

Όπως είναι γνωστό, ο υφυπουργός είχε δεχθεί να γίνει αυτή η συνάντηση με την προϋπόθεση ότι δεν θα του έθεταν το θέμα της αναδιάρθρωσης, για το οποίο ήταν και παραμένει κάθετος για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, η Λίγκα του ζήτησε να μην ισχύσει για του χρόνου η αναδιάρθρωση, να παραμείνουν 16 οι ομάδες και τη νέα σεζόν και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη σεζόν.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με αρκετή δόση θράσους ζήτησαν να ισχύσει για του χρόνου κανονικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Δηλαδή να πάρουν τα λεφτά, για τα οποία η βασική προϋπόθεση ήταν η μείωση των ομάδων σε 14.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Βασιλειάδη, ο οποίος τους το ξέκοψε, τους είπε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να συζητήσει κάτι που είχε συμφωνηθεί από το περασμένο καλοκαίρι και ότι δεν είναι διατεθειμένος να παίξει την κολοκυθιά.

«Αν θέλετε πρωτάθλημα 16 ομάδων, τότε καλή σας επιτυχία. Εγώ την κολοκυθιά δεν πρόκειται να την παίξω. Και κακώς μπήκα πέρυσι και σας βοήθησα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube