Euro 2024

Μπασινάς: «Με την αλλαγή προπονητή δεν βγαίνει τίποτα, να έρχονται όσοι θα τα δίνουν όλα»

Σε άσους παίκτες θέλουν να έρχονται να παίζουν στην Εθνική στάθηκε ο Άγγελος Μπασινάς μετά την αναμέτρηση με την Αρμενία στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ζήτησε από όσους αγωνίζονται να τα δίνουν όλα, θεωρεί ανεξάρτητο το ποιοι θέλουν να έρχονται να αγωνίζονται, πιστεύει πως το αποτέλεσμα δεν είναι θέμα προπονητή και υπενθύμισε πως η Εθνική τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είναι πουθενά.

Αναλυτικά: «Είναι θέμα λανθασμένης προσέγγισης. Όταν μπαίνεις έτσι στα πρώτα 10’, ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δώσουν τα πάντα. Όποιος δε θέλει, ας μην έρχεται».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που δε θέλουν: «Αυτό που λες είναι άλλο πράγμα. Αυτοί που θέλουν, είπα, να τα δώσουν όλα ας έρθουν, τέσσερα χρόνια τώρα δεν είμαστε πουθενά. Ποια αλλαγή θέλετε τώρα; Τι θέλετε να γίνει; Με την αλλαγή προπονητή δε θα γίνει κάτι. Πρέπει να αλλάξει η προσέγγιση των αγώνων με την αυτοσυγκέντρωση που έχουμε. Δεν είναι θέμα παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x