Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα λεγόμενα του Κώστα Καραπαπά για το περιεχόμενο επικοινωνίας του με τον Βαγγέλη Γραμμένο, όπως τονίζει η ΕΠΟ.

Μετά τον ισχυρισμό του γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παραδέχθηκε πιέσεις στο πρόσωπό του για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, εκδόθηκε ανακοίνωση που τον διαψεύδει.

Σε αυτήν αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.