Stoiximan Super League

Απόλλων: Σειρά παίρνει ο Τσιλούλης, στα υπόψη Σλίβκα και Εσμαεϊλί

Ο Μαρκ Φερνάντεθ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, με τον Τσιλούλη να είναι έτοιμος να υπογράψει και αυτός. Συνεχίζεται το τσεκάρισμα υποψήφιων στόχων.

Το ρεπορτάζ του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι από αυτά με τις περισσότερες εξελίξεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού οι «κυανόλευκοι» το Σάββατο εξασφάλισαν την επιστροφή τους στην Super League 1 και «τρέχουν» για να ενισχυθούν.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ, όπως ενημερωθήκατε, είναι μια ανάσα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του. Την ίδια ώρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και κυρίως στα πλάγια, κλείνει στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο μετά τον υποβιβασμό του. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να αγωνιστεί στον Απόλλωνα, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και ο Τσιλούλης αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ελαφρά Ταξιαρχία εντός των επομένων ημερών όπως και οι Ντάουντα, Ντομίνγκες. Την ίδια ώρα, ένας άλλος παίκτης του Πανιωνίου, ο Παναγιώτης Κόρμπος, μπορεί να απασχολεί αλλά το θέμα του έχει... κολλήσει προς το παρόν και γι' αυτό συνεχίζονται να εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Το ψάξιμο και το τσεκάρισμα υποψήφιων στόχων την ίδια ώρα συνεχίζεται από τους ανθρώπους του Απόλλωνα που... χτενίζουν την αγορά. Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα από το εξωτερικό που θα πάρει τα γάντια του βασικού, ενώ το ψάξιμο για την ενίσχυση στις θέσεις του άξονα συνεχίζεται, επίσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Βικίντας Σλίβκα και εξετάζεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τους συμπατριώτες φαίνεται πως είναι κλεισμένος από την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο 25χρονος υψηλόσωμος (1,90μ.) εσωτερικός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Χιμπέρνιαν που αγωνιζόταν για μια τριετία και κατέγραψε 84 εμφανίσεις, 4 γκολ και 10 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντεν Μπος, Γκόριτσα, Άσκολι, Μόντενα και στην ομάδα νέων της Γιουβέντους, ενώ είναι 38 φορές διεθνής με την εθνική Λιθουανίας, έχοντας σκοράρει και 2 τέρματα. Αποτελεί έναν χαφ που διακρίνεται για την καλή του τεχνική παρά το ύψος του και τον τρόπο που «βλέπει» γήπεδο και μπορεί να τροφοδοτήσει με μεγάλες μπαλιές τους συμπαίκτες του, ενώ είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι.



Την ίδια ώρα, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί είναι ο Φαρσίντ Εσμαεϊλί σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr. Στα 26 του χρόνια, ο Ιρανός αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ ενώ μπορεί να παίξει και ως δεκάρι, αποτελώντας έναν από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς στο πρωτάθλημα του Ιράν. Εδώ και μια πενταετία αγωνίζεται στην Εστεγκλάλ, αφού το 2015 είχε μεταγραφεί από την Φαΐρ Στεπάσι. Τεχνίτης, με πολύ καλή ντρίμπλα και ίσως να ταιριάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε παράδοση με τους Ιρανούς! 133 εμφανίσεις, 15 γκολ και 24 ασίστ στην Εστεγκλάλ σε μια πενταετία, δείχνει πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και να δημιουργήσει κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x