Stoiximan Super League

Ροζ: «Το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο»

Ο Λίντσεϊ Ροζ τόνισε ότι ο αγώνας δεν θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί, χαρακτηρίζοντάς το επικίνδυνο.

Ο στόπερ του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, ανέφερε πως είναι απογοητευμένοι με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν μπόρεσαν να παίξουν με τον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτήρισε επίσης επικίνδυνο τον αγώνα για την σωματική τους ακεραιότητα και πως κανονικά θα έπρεπε να είχε αναβληθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:


«Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει εξ'αρχής ήταν επικίνδυνο για την σωματική μας ακεραιότητα. Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό επιτρέπεται να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Επίσης δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται οι τηλεθεατές που βλέπουν αυτό το πράγμα γιατί δεν είναι ακριβώς ποδόσφαιρο αυτό που παίζεται. Οπότε και για αυτούς θα ήταν καλύτερο να μην διεξαχθεί».

Αν είναι απογοητευμένοι:
«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί παίζουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά, επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη με έναν βαθμό. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης που είναι μεγάλο για εμάς και η προσοχή μας είναι στραμμένη εκεί».

Αν θα μπορούσε ο Άρης να γίνει πιο απειλητικός:
«Είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά είναι δύσκολο να δημιουργήσεις όταν δεν ξέρεις σε ποιο σημείο θα κολλήσει η μπάλα ή θα φύγει πιο μακριά. Τα βήματα είναι δύσκολα σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, είναι επικίνδυνο και δεν ξέρω πως ο διαιτητής μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι και για τις δύο ομάδες».


Αν υπάρχει επιπλέον κούραση:
«Μετά την Λαμία ήμασταν κουρασμένοι το ίδιο και σήμερα αλλά έχουμε καλή ομάδα στην αποκατάσταση. Δεν παίζει κάποιο ρόλο θα είμαστε φρέσκοι την Πέμπτη για το σημαντικό ματς. Δεν θα πρέπει να φοβάται κανείς αν θα είμαστε κουρασμένοι».

Διαβάστε ακόμα:


Σάσα: «Είναι ντροπή να παίζουμε έτσι»


Γιαννίκης: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»


Μάντζιος: «Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x