Χάντμπολ

Κανδύλας στο bwin sport-fm.gr: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο με Σερβία»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνική ομάδας χάντμπολ ανδρών με αντίπαλο την Σερβία, μίλησε στο bwin sport-fm.gr ο διεθνής πλέι μέικερ Πέτρος Κανδύλας.

Πανέτοιμη και διαβασμένη είναι η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών για το ματς με την Σερβία την Τετάρτη 13/1 στις 18:00, στο πρώτο παιχνίδι της για τον 1ο προκριματικό όμιλο του ΕURO 2022, σύμφωνα με όσα είπε στο bwin sport-fm.gr ο διεθνής Έλληνας πλέι μέικερ Πέτρος Κανδύλας.

Ο 30χρονος αθλητής της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και πρώην του Ολυμπιακού Πειραιώς, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης», μίλησε για το προφίλ του αντιπάλου και στάθηκε στους κινδύνους αλλά και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Κανδύλας στον Χρήστο Κατριμουστάκη και το bwin sport-fm.gr:

Για την προετοιμασία της Εθνικής και την ομάδα της Σερβίας: «Ολοκληρώσαμε σήμερα (12/1), με μεγάλη επιτυχία, την προετοιμασία μας για το ματς με την Σερβία. Έχουμε δει και αναλύσει πολλές φορές το παιχνίδι του αντιπάλου μας σε βίντεο. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει μεγάλη ποιότητα και με την έλευση του νέου της προπονητή παίζει αρκετά ομαδικά».

Για το τι πρέπει να κάνουν σωστά οι διεθνείς μας στο αυριανό (13/1) ματς: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, διότι σε τέτοιες αναμετρήσεις ακόμα και ένα νεκρό πεντάλεπτο αρκεί για να χαθεί η επαφή με το σκορ και να μεγαλώσει η διαφορά».

Για την αγωνιστική απραξία λόγω κορωνοϊού: «Ερχόμαστε στη Σερβία χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, αφού οι περισσότεροι έχουμε να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι από τις αρχές Νοεμβρίου, δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση. Εμείς βέβαια το έχουμε αποδεχτεί και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης:

Η αποστολή της Εθνικής χάντμπολ για Σερβία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x