Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε αρκετά καλή εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά πλήρωσε μία κακή στιγμή του Πασχαλάκη. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Εμφανώς βελτιωμένος, συγκεντρωμένος και διαβασμένος εμφανίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν εξαργύρωσε την ανωτερότητα του στο δεύτερο ημίχρονο και πλήρωσε την κακή στιγμή του Πασχαλάκη στο 76’, από την οποία ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπα.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Βαθμολογία με άριστα το «10»

Πασχαλάκης (4): Ήταν σωστός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ωστόσο έγινε και πάλι μοιραίος, πληρώνοντας στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού στο 76ο λεπτό την επιπολαιότητα του στο γκολ του Μπα. Λάθος έξοδος σε εκτέλεση κόρνερ με το ένα χέρι ως συνήθως, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να ισοφαρίσουν.

Βιεϊρίνια (6): Ο αρχηγός ήταν ορεξάτος και κινητικός. Προσπάθησε και στο δημιουργικό κομμάτι από δεξιά και στην επανάληψη δημιούργησε ένα καλό δίδυμο με τον Ζίβκοβιτς.

Γιαννούλης (5): Πήρε την ευκαιρία του αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε στο επιθετικό κομμάτι ενώ ταλαιπωρήθηκε από τον Βαλμπουενά. Βέβαια δεν είχε υποστήριξη από τον αρνητικό στο μεγαλύτερο μέρος του ματς Μουργκ.

Κρέσπο (5): Σε αντίθεση με τον Ίνγκασον δεν έκανε καλό ματς. Ασταθής, με αρκετά λάθη που παραλίγο να τα πληρώσει η ομάδα του.

Ίνγκασον (7): Έπαιζε και για τον Κρέσπο, διορθώνοντας τα λάθη του. Ο Ισλανδός ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ, ενώ αποτελούσε πηγή κινδύνου όποτε πατούσε στην περιοχή του Ολυμπιακού. Το εξαργύρωσε με το τέρμα που πέτυχε.

Σβαμπ (5): Δεν τα πήγε καλά στο παιχνίδι. Είχε 8 λάθη, τα περισσότερα στο ματς και ήταν ο αδύναμος κρίκος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί (7): Συγκεντρωμένος και απόλυτα προσηλωμένος πνευματικά στο παιχνίδι. Καθοριστικός στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και ουσιαστικός στο δημιουργικό κομμάτι για την ομάδα του. Σίγουρα ξεχώρισε στο παιχνίδι.

Ουάρντα (7): Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός και εξουδετερώθηκε από Εμβιλά και Καμαρά. Όταν όμως ανέβηκε, ανέβηκε και ο ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος έχει τον τρόπο να αλλάξει την εικόνα ενός ματς και απόψε το έκανε. Μάλιστα με τσαμπουκά νικάει τον Μπα στην περιοχή και από δική του ενέργεια ο ΠΑΟΚ παίρνει το προβάδισμα.

Ζίβκοβιτς (6): Σταθερός ως συνήθως, χωρίς να κάνει λάθη, αλλά σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κάνει εκείνος τη διαφορά, όπως γνωρίζει, περιορίστηκε στο να… περάσει απλά τη βάση.

Μουργκ (5): Σε κακή μέρα, δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε μόλις 1 εύστοχο γέμισμα σε τρεις προσπάθειες.

Κρμέντσικ (6): Άκρως θετική η παρουσία του. Έδωσε μάχες με τον Σεμέδο, πάτησε περιοχή και ήταν μέσα στις φάσεις. Όταν θα μπει στην ομάδα και στο κλίμα μπορεί να βοηθήσει αρκετά.

Σφιντέρσκι (5): Μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο και δεν βοήθησε στο να αλλάξει κάτι. Πιάνει τη βάση.

Τζόλης (6): Έπαιξε λίγο, αλλά αυτό το παιδί χρειάζεται μια στιγμή για να κλέψει την παράσταση. Η προσπάθεια του στις καθυστερήσεις που σταμάτησε στο δοκάρι, θα μπορούσε να έχει φέρει το ματς Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα

H κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x