Euroleague

Σλούκας και Νέντοβιτς στην πεντάδα της αγωνιστικής

Οι ηγέτες των «αιωνίων» στην καλύτερη πεντάδα της 19ης αγωνιστικής… by sport-fm.gr.

Οι συντάκτες του sport-fm.gr κλήθηκαν να επιλέξου την κορυφαία πεντάδα της 19ης αγωνιστικής και δίχως διάθεση… προώθησης των «αιωνίων», αλλά με άκρως αντικειμενικά κριτήρια έδωσαν θέση στον Κώστα Σλούκα και τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που έλαμψαν στις νίκες του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν αντίστοιχα.

Τους δύο τους πλαισιώνουν δύο παίκτες της Φενέρμπαχτσε και ένας πρώην της που πλέον φορά... Αρμάνι. Αναλυτικά:

Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός): Σε τρομερή κατάσταση ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού. Στα τελευταία τρία ματς μετρά 23,3 πόντους, 7,7 ασίστ με 10/15 τρίποντα και 18/18 βολές. Κόντρα στη Μακάμπι έλιωσε στο παρκέ για 40 λεπτά, πήρε σχεδόν όλες τις αποφάσεις, έφτιαξε τους συμπαίκτες του με 11 ασίστ, πέτυχε 21 πόντους κι έστειλε το ματς στην παράταση με δύο καθοριστικές βολές. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Ευρωλίγκας.




Νεμάνια Νέντοβιτς (Παναθηναϊκός): Απολαυστικός ο «Νέντο». Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο Τελ Αβίβ, η οργιαστική του εμφάνιση έφτανε και περίσσευε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει τη Βιλερμπάν. Ο Σέρβος χορευτής δεν είχε απλώς 33 πόντους και 40 στο ranking, αλλά διέλυσε με το πικ εν ρολ του την άμυνα των Γάλλων έχοντας εξαιρετικές συνεργασίες κυρίως με τον Παπαγιάννη.



Νάντο Ντε Κολό (Φενέρμπαχτσε): Με τη βοήθεια του Λορέντζο Μπράουν κυριάρχησαν στη μάχη με δύο πολύ αξιόλογους γκαρντ, τους Πιέρια Χένρι και Λούκα Βιλντόσα, οδηγώντας τη Φενέρμπαχτσε στη νίκη 96-76 επί της Μπασκόνια. Ο Γάλλος γκαρντ είχε 27 πόντους, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα συγκεντρώνοντας 30 στο ranking.



Τζίτζι Ντατόμε (Αρμάνι Μιλάνο): Επιτέλους, ο πραγματικός Ντατόμε! Μετά από μια αρκετά μέτρια για την ποιότητά του παρουσία στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Ιταλός δείχνει την κλάση του. Στη νίκη της Αρμάνι επί της Βαλένθια με 95-80 είχε 27 πόντους με 6/8 τρίποντα και 6 ριμπάουντ συγκεντρώνοντας 26 στο σύστημα αξιολόγησης.



Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε): Κόντρα στους πιο αθλητικούς ψηλούς της Μπασκόνια, ο Τσέχος σέντερ έδειξε την κλάση του. Παρότι πλέον βασίζεται λιγότερο στα… πόδια του και περισσότερο στο μυαλό του, ήταν καταπληκτικός με 17 πόντους έχοντας 8/10 σουτ και επιβεβαίωσε την ικανότητά του στην πάσα με 4 ασίστ. Όλα αυτά του χάρισαν 19 βαθμούς στο ranking και σε μια εβδομάδα όπου λίγοι σέντερ ξεχώρισαν ήταν ο κορυφαίος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x