Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ επεσήμανε για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σχολίασε τους τραυματισμούς που έχει η ομάδα του, την συνέχεια των αγώνων, καθώς επίσης και την παραμονή ή όχι του Λιβάγια και του Ολιβέιρα.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:


Για την ανοδική πορεία της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:


''Πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί και τα αποτελέσματα μας έχουν δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίηθηση. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι που είναι σε συνεχή κίνηση και μέσα σε μία στιγμή μπορείς να πας από το καλό στο κακό.
Αυτο που ζητάω είναι μία κανονικότητα και να έχουμε σταθερότητα και να μην έχουμε πάνω-κάτω συνέχεια, έχουμε ανάγκη από σταθερότητα''.


Για τα προβλήματα και τους τραυματισμούς:


''Αυτό που είναι τρομερό είναι πως τα προβλήματα είναι στις θέσεις που έχουμε τους λιγότερους παίκτες. Είναι αλήθεια πως από τη μέση και μπροστά είμαστε καλά, αλλά στην αμυντική γραμμή έχουμε προβλήματα. Για να διορθωθούν αυτά θα πρέπει να υπάρχει χρόνος και σωστή ζωή γιατί εγώ ζητάω ένταση σε κάθε ματς''.


Ποιες οι λύσεις πλέον στην άμυνα;

''Πρώτα απ' όλα ο Χνιτ δεν είναι στην αποστολή γιατί από τη μέρα που ήρθε είναι συνέχεια τραυματίας και δεν έχει κάνει προπόνηση. Μόλις δύο μέρες κάνει προπόνηση. Για να τον έχω στην ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος σε όλα όσα ζητάω''.


Για τα 100 ματς και το ρεκόρ ως 3ος σε αγώνες ως προπονητής της ΑΕΚ:

''Είναι μία τιμή για εμένα να είμαι σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία, με τέτοιο και τόσο κόσμο. Πραγματικά το να μπορώ να είμαι εδώ και να δουλεύω στην ΑΕΚ είναι τιμή, όμως σκέφτομαι τα ματς που έρχονται, όπως αυτό που έρχεται την Κυριακή''.


Έχει εικόνα για την απουσία του Νεντελτσιάρου;

''Όλοι οι φυσιοθεραπευτές και ο γιατρός δουλεύουν και πιστεύω θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω όμως αν θα γίνει όντως για εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όμως όπως λέω πάντα, σε κάθε ματς ξεκινάμε με 11''.


Για το αν έχει κάτι να πει για τον παίκτη που ψάχνει η ΑΕΚ για τα άκρα της άμυνας;

''Είμαστε μία μέρα πριν το ματς, έχω ένα ρόστερ που δουλεύω για το ματς και θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για κάτι τέτοιο, έχω τους παίκτες που έχω και θα δουλέψουμε με αυτούς για το ματς της Κυριακής''.


Για τους Λιβάγια και τους Ολιβέιρα και για το αν θα μείνουν ή οχι.

''Έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολλά για τους δύο παίκτες και το τι θα κάνουν, εγώ σέβομαι τι θέλουν και τι σκέφτονται όμως και η ΑΕΚ πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει. Σέβομαι και τις δύο πλευρές αλλά είμαι με την πλευρά του συλλόγου.
Είναι πολύ καλοί παίκτες και με όρεξη για δουλειά σαν να είναι νέα παιδια που θέλουν να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αν όντως θέλουν να φύγουν και προπονούνται έτσι τότε δεν το δείχνουν καθόλου και βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά κι έχουν πάθος''.


Διαβάστε ακόμα:

Τσακίρης: «Από Δευτέρα για Λιβάγια και Ολιβέιρα – Με προβλήματα για τη νίκη με τον Ατρόμητο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x