Γενικά

Αδαμόπουλος για καταγγελία Μπεκατώρου: «Είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία»

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος ανακοίνωσε πως παύει να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ΕΟΕ μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, την οποία χαρακτήρισε ψευδή και συκοφαντική.

Ψευδή, συκοφαντική και υποβολιμαία χαρακτήρισε την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, στην επιστολή παραίτησής του από τις συνεδριάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης της Ολυμπιονίκη διέψευσε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ανακοίνωσε πως θα απέχει μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση που έστειλε στην ΕΟΕ:

«ΠΡΟΣ : κ. Σπύρο Καπράλο,
Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακολουθώ με έκπληξη τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις οποίες φέρομαι να την έχω κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από 23 χρόνια. Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκα για πρώτη φορά σήμερα και, όπως έχω ήδη δηλώσει, η καταγγελία είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία. Παρολαυτά, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι, λόγω της μεγάλης αρνητικής δημοσιότητας που έχει λάβει το θέμα, είναι πολύ πιθανό να πληγεί το κύρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο πρέπει να βρίσκεται πάντοτε ψηλά για το καλό του ελληνικού αθλητισμού. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μου απέναντι στην Ε.Ο.Ε., σας δηλώνω ότι από σήμερα και μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως αυτής από τις αρμόδιες αρχές θα παύσω να συμμετέχω στις συνεδριάσεις των οργάνων της Ε.Ο.Ε., των οποίων είμαι μέλος και γενικά θα απέχω από την άσκηση των καθηκόντων μου από οποιαδήποτε άλλη θέση κατέχω στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αρ. Αδαμόπουλος
Αθήνα, 16.01.2021
».

Διαβάστε ακόμα:


Ζητήθηκε και έγινε δεκτή η παραίτηση του Αδαμόπουλου από την Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας
Νέα καταγγελία αθλήτριας της ιστιοπλοΐας για σεξουαλική παρενόχληση!
Αδαμόπουλος: «Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Μπεκατώρου!
Δημοσίευμα κατονομάζει τον άνθρωπο που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x