Κύπρος

Ασταμάτητη η ΕΝΠ, απέδρασε και από τη Λευκωσία

Με τέρμα του Εμάνουελ Ντένικγκ στο 51’ η ΕΝΠ επικράτησε 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας σημειώνοντας την 3η της σερί νίκη.

Συνεχίζει φορτσάτη η ΕΝΠ!

Την 3η συνεχόμενη νίκη της (και 4η στα πέντε τελευταία της ματς) στο κυπριακό πρωτάθλημα πέτυχε την Τετάρτη (20/1) η ομάδα του Παραλιμνίου, η οποία στο πλαίσιο της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής επικράτησε 1-0 στη Λευκωσία επί του Ολυμπιακού.

Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε στην 11η θέση (21β.) και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, κράτησε τους γηπεδούχους στην 9η θέση (24β.) και χωρίς πόντο στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια στη Λίγκα.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Παραλιμνίου ήταν ο Εμάνουελ Ντένινγκ με εκτέλεση πέναλτι στο 51’. Μια παράβαση (χέρι του Σωτηρίου), η οποία δόθηκε μέσω και της συνδρομής του VAR.

Ο αγώνας στο «Μακάρειο» είχε αρκετά καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του. Με τους γηπεδούχους, μάλιστα, να βλέπουν να τους ακυρώνεται -λόγω οφσάιντ- το τέρμα που πέτυχαν με τον Κα στο 23’. Ενώ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.


Διαβάστε ακόμα:

Πέμπτη συνεχόμενη γκέλα για την ΑΕΚ Λάρνακας

Επέστρεψε στην κορυφή ο Απόλλων Λεμεσού

Στην κορυφή η Ομόνοια με τη... βοήθεια του Εθνικού Άχνας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x