Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός στις 10 ομάδες της Ευρώπης που πάνε δυναμικά και για το φετινό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις 10 ομάδες στην Ευρώπη με προοπτική ένα δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

· Φτάσαμε λοιπόν στα μέσα της διαδρομής. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα παιχτεί κι η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ακριβώς δηλαδή στα μισά της σεζόν, που ως γνωστός μετράει 36 αγωνιστικές, για τις έξι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφς.

· Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή έχει ένα καλό βαθμολογικό προβάδισμα, εννέα βαθμών από την ΑΕΚ και δέκα από τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια του να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη στη σειρά σεζόν! Μάλιστα οι διώκτες του συγκυριακά παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να έχει με από την πλευρά του δύσκολο έργο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και την ευκαιρία με νίκη του να αποσπαστεί κι άλλο από αυτούς, αφού ούτως η, άλλως θα υπάρξει χαμένος από το ντέρμπι της Τούμπας-η, και χαμένοι, αν λήξει ισόπαλο…

· Έχει ενδιαφέρον νομίζω να δούμε ποιές άλλες ομάδες στην Ευρώπη πάνε δυναμικά, όπως ο Ολυμπιακός για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στις χώρες τους!

Η Μπούντουκνοστ στο Μαυροβούνιο είναι πρώτη ήδη με +18 βαθμούς από τη δεύτερη!

Η Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο είναι πρώτη με +9 βαθμούς

Ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία είναι πρώτος επίσης με +9 βαθμούς

Η Φέρεντσβαρος στην Ουγγαρία είναι πρώτη κι αυτή με +9 βαθμούς

Η Σαράγεβο στη Βοσνία είναι πρώτη επίσης με +9 βαθμούς

Η Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία είναι πρώτη με +8 βαθμούς

Η Σλάβια Πράγας στην Τσεχία είναι πρώτη με +6 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο

Η Σέριφ στη Μολδαβία είναι πρώτη κι αυτή με +6 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο

Η Λούντογκορετς στη Βουλγαρία είναι πρώτη με +6 βαθμούς

· Οι εννιά αυτές ομάδες, μαζί με τον Ολυμπιακό, είναι οι δέκα στην Ευρώπη που είχαν πάρει πέρυσι το πρωτάθλημα και προπορεύονται και φέτος καθαρά στη βαθμολογία έχοντας τις περισσότερες πιθανότητες για να το πάρουν και φέτος. Ενδιαφέρουσα και η παρατήρηση ότι από τον Ολυμπιακό μοναδική περσινή πρωταθλήματος που έχει μεγαλύτερη διαφορά είναι η Μπούντοκνοστ!...

Άσχετο:

Τάδε έφη Ηλίας Ατματσίδης. «Οι Ολυμπιακοί με πικάρουν γιατί με εμένα η ΑΕΚ τους έχει κλείσει πολλές φορές το σπίτι και με παράγκες και με βίλες και με εγκληματικές οργανώσεις».

Παρατήρηση. Ο Ατματσίδης σε μία ολόκληρη δεκαετία στην ΑΕΚ πήρε ένα πρωτάθλημα, στην πρώτη του χρονιά, το 1994. Ορισμένα αποτελέσματα του Ατματσίδη: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-1, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-1, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-2, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2. Α, και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 5-1 όταν ο Ατματσίδης πήγε στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x