Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Καυτό το Σαββατοκύριακο για τον Παναθηναϊκό, τι ισχύει με Μεντόσα»

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα… ρέστα του για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόσα, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης.

Ρελάνς για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόσα θα πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός στο τέλος της εβδομάδας, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, εξηγώντας παράλληλα τι πρέπει να συμβεί για να κλείσει η μεταγραφή…

«Έχουν χαλάσει τρεις μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό: μια ποδοσφαιριστή από την Β’ Γαλλιας, μια του Σισακό που συμφώνησαν και στο οικονομικό, αλλά τον έπεισε ο προπονητής του κι άλλη μια που δεν έχει γνωστή. Αυτή χάλασε στο… 90’ και τώρα τρέχουν. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, το Σαββατοκύριακο ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα ρέστα του για Μεντόσα, αν η Αμιάν πέσει κάτω από τα 500 θα προχωρήσει η μεταγραφή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι και το αυριανό εκτος έδρας ματς του «τριφυλλιού» στον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε το 4-2-3-1 στην προπόνηση και τον Χατζηθεοδωρίδη βασικό στον άξονα.

Τέλος, ο Παγκάκης επισήμανε πως, αν ο Παναθηναϊκός «χάσει» τον Βέλεθ από την μεσαία γραμμή, θα είναι ένα μεγάλο μείον, γιατί Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης δεν είναι ψηλοί.

Ακούστε εδώ το ρεπορτάζ:



Διαβάστε ακόμη
Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για Αλεξανδρόπουλος ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός: Θετικός για παραμονή ο Καμπετσής
Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Μπουζούκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x