Κύπελλο Ελλάδας

Άρης: Μέρος της προπόνησης ο Μαντσίνι, εκτίουν με Παναιτωλικό οι Τζέγκο και Ιωάννου

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαντσίνι στον Άρη, ο οποίος δήλωσε τους Τζέγκο και Ιωάννου να εκτίσουν ποινή κόντρα στον Παναιτωλικό (14/2).

Μέρος της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας (1/2) του Άρη στο «Δασυγένειο» ακολούθησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς μετά τη θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη.

Οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται για τη ρεβάνς του 2-0 για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την προσεχή Πέμπτη (4/2, 17:15). Στο πρόγραμμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικιών χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Με το πρώτο να πραγματοποιεί ενεργητική αποθεραπεία και παιχνίδι κινητικότητας με μπάλα και το δεύτερο ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδι μικρών χώρων με μπάλα.

Επιπρόσθετα, ο Άρης ανακοίνωσε ότι οι Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (14/2), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η επόμενη προπόνηση των «κιτρίνων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (2/2).

Διαβάστε ακόμα:

Ο μήνας που… ξυρίζουν τον γαμπρό
Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κανένα πέναλτι από τον Σένκεφελντ»
Η ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής στη Super League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x