sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής στη Super League

Το sport-fm.gr φορά κοστούμι, κάθεται στον πάγκο και επιλέγει την κορυφαία ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ανταγωνισμός ήταν ισχυρός, οι απόψεις όπως πάντα διαφορετικές, αλλά οι συντάκτες του www.sport-fm.gr βρήκαν την άκρη και επέλεξαν την καλύτερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής. Ιδού, λοιπόν, οι εκλεκτοί μας:

Επασί (Λαμία): Ο Γάλλος γκολκίπερ ήταν ο βασικός (αλλά όχι ο μοναδικός) λόγος που η Λαμία έφυγε με βαθμό από τη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-0). Όσες φορές χρειάστηκε κατέβασε τα ρολά και έμοιαζε ανίκητος.

Ροντρίγκο (ΠΑΟΚ): Ίσως έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όχι απλώς εξουδετέρωσε τον Αριγίμπι από την πλευρά του, αλλά σέρβιρε σε Σβαμπ και Τζόλη το δεύτερο και τρίτο γκολ αντίστοιχα από τα πέντε της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό (5-0).



Γκαλβάο (Ατρόμητος): Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από τρεις εβδομάδες και ηγήθηκε της οπισθοφυλακής της ομάδας του στη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Αντέτζο (Λαμία): Δεύτερη σερί εξαιρετική εμφάνιση για τον Νιγηριανό στόπερ, μετά από αυτό απέναντι στον Απόλλωνα. Περιόρισε στο ελάχιστο τους κινδύνους προς την εστία του Επασί κυριαρχώντας στον αέρα αλλά και χαμηλά.

Φεράρι (Βόλος): Μπορεί ο Βόλος να μην πήρε τη νίκη που ίσως και να άξιζε βάσει εικόνας στη Λάρισα (0-0), αλλά ο Αργεντινός αριστερός μπακ έκανε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση. Απροσπέλαστος αμυντικά και με αρκετά επικίνδυνα ανεβάσματα, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Χαρίσης (Ατρόμητος): Πρωταγωνιστής του Ατρομήτου στη σημαντική νίκη στα Γιάννενα (0-1). Με αστείρευτες δυνάμεις σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ξεχώρισε από την ομάδα του Περιστερίου και μαζί με τον Μανδά ήταν οι κορυφαίοι.

Σιμάνσκι (ΑΕΚ): Ο καλύτερος της ΑΕΚ στη νίκη επί του ΟΦΗ (0-2). Ο Πολωνός κατάπιε πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο, πίεζε ψηλά τον αντίπαλο, ενώ πιστώνεται και… μισή ασίστ, αφού η γρήγορη πάσα του στον Ολιβέιρα «ξεκλειδώνει» την άμυνα των Κρητικών για να γίνει καθαρίσει το ματς ο Τάνκοβιτς.



Μουργκ (ΠΑΟΚ): Ο Αυστριακός άνοιξε το δρόμο για το 5-0 επί του Παναιτωλικού σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του ζορίστηκε αρκετά. Γενικά ήταν πολύ κινητικός και δημιουργούσε συνέχεια επικίνδυνες καταστάσεις.

Κρέσπι (Αστέρας): Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Αστέρα επί του Άρη (2-1) και ο βασικός υπεύθυνος για τη μεγάλη ανατροπή των Αρκάδων. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός γύρισε σχεδόν… μόνος του το ματς, καθώς ισοφάρισε στο 66’ και σέρβιρε στον Ριέρα το 2-1 στο 70’.

Χασάν (Ολυμπιακός): Για μια ακόμη φορά πρόσφερε ποιοτικές ανάσες στον Ελ Αραμπί. Ο Αιγύπτιος επιβεβαίωσε την εκτελεστική του δεινότητα με δύο γκολ στη νίκη επί του Απόλλωνα (1-3), που εξελίσσεται σε αγαπημένο του θύμα, αφού εναντίον του έχει πετύχει τα τέσσερα από τα επτά του γκολ στο πρωτάθλημα.



Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ): Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα πιστοποίησε πως αν μη τι άλλο είναι γκολτζής. Αν και σκόραρε σε σημεία που το ματς είχε κριθεί στο 5-0 επί του Παναιτωλικού, έδειξε ορεξάτος, ήταν μέσα στις φάσεις και μόνο απογοήτευση δεν έβγαλε που χάλασε η μεταγραφή του στην Μπολόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x