Αγγλία

Δωρεά σε νοσοκομείο με χρήματα από τα πρόστιμα των παικτών της Τότεναμ

Ένα μέρος των χρημάτων από τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε παίκτες της Τότεναμ για παραβίαση του lockdown πήγαν σε νοσοκομείο.

Σε μία ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι της Τότεναμ, που αποφάσισαν να δωρίσουν 100.000 λίρες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του βόρειου Μίντλσεξ.

Η προέλευση των χρημάτων; Τα πρόστιμα που έχουν κληθεί να πληρώσουν κατά καιρούς οι παίκτες των Λονδρέζων για παραβιάσεις του lockdown!

«Δε μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο για να κάνουμε με αυτά τα χρήματα» είπε ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, Ντάνιελ Λεβί.
Υπενθυμίζεται πως η Τότεναμ είχε παραχωρήσει χώρους του γηπέδου της τον περασμένο Απρίλιο προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το εν λόγω νοσοκομείο χρησιμοποιεί ακόμα χώρο του πάρκινγκ του «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» προκειμένου να κάνει τεστ κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην γιατρός Μαραντόνα: «Μπορούσε να είχε σωθεί»

Ποιός Ρονάλντο; Ο Μουγκαμπί πηδάει ψηλότερα! (vid)

Προπονητής Νόριτς για Γιαννούλη: «Είναι ευφυής, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x