Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 3-0 και στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, δίχως να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αφού, ουσιαστικά δεν χρειάστηκε να παίξει στο δεύτερο μέρος και συνεπώς δεν γίνεται να γίνει αυστηρή κριτική στους ποδοσφαιριστές.

Η βαθμολογία του sport-fm.gr με άριστα το 10:

Κρίστινσον (5): Δεν έκανε κάτι λάθος. Απλά παίρνει τέτοιο βαθμό, επειδή έκανε τα απολύτως απαραίτητα δίχως να προβεί σε μεγάλη επέμβαση (αφού δεν πιέστηκε) και έπιασε τη βάση.

Ντρέγκερ (4): Θεωρητικά, ήταν παιχνίδι ευκαιρία για τον ίδιο. Τώρα που έφυγε ο Ραφίνια και αποκτήθηκε ο Λαλά. Ώστε να δείξει ότι χωράει στο ρόστερ. Ωστόσο, δεν την έπιασε από τα… μαλλιά. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα όχι κάποια σέντρα της προκοπής.

Χολέμπας (5): Ήταν θετικός, παίζοντας βασικός μετά από καιρό. Έκανε καλά τα απαραίτητα.

Μπα (6): Σταθερός αυτήν τη φορά, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, έπειτα από το καλό ξεκίνημα του Παναιτωλικού.

Παπαδόπουλος (5): Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα η ομάδα του και ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Εμβιλά (6): Ο γνωστός Εμβιλά. Συνεπής στα καθήκοντά του, χωρίς να χρειαστεί να καταπιεί χιλιόμετρα όπως συνήθως.

Σίλβα (7): Καλός συνολικά, στην καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Φτιάχνει και το 2-0 για τον Κάιπερς. Πάντως, το γεγονός ότι προσφέρει κυρίως μόνο σε στατικές φάσεις, δίχως να είναι επιδραστικός σε κανονική ροή παιχνιδιού, είναι ένα ζήτημα.

Μασούρας (8): Ο καλύτερος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Έκανε την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους» όσο υπήρχε παιχνίδι. Άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με ωραίο τελείωμα, ενώ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ραντζέλοβιτς στο 7’ με ωραία σέντρα, αλλά ο Σέρβος αστόχησε.

Ραντζέλοβιτς (6): Ήταν δραστήριος, είχε περισσότερη διάθεση, έχοντας μείνει στον πάγκο το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσε και καλύτερα, αφού είχε και πάλι ημιτελείς προσπάθειες.

Κάιπερς (7): Θετικό το πρόσημο, προερχόμενος από απραξία. Είχε γκολ με ωραία κεφαλιά, αλλά και ασίστ στον Ανδρούτσο στο 3-0, κάνοντας γύρισμα ακριβείας με ανορθόδοξο τρόπο.

Χασάν (6): Είχε ασίστ μόλις στο 9’ με ωραία σέντρα, που δεν έχει τόσο στο ρεπερτόριό του. Εκτός από αυτήν τη φάση είχε μια ωραία πάσα στον Εμβιλά στο 17’, αλλά από εκεί και πέρα ψιλοχάθηκε από το παιχνίδι. Δεν απείλησε καθόλου. Βέβαια, αυτό οφείλεται και στο φιλμ του ματς.

Ανδρούτσος (7): Έπαιξε ως κεντρικός χαφ αυτήν τη στιγμή και πάλι ήταν θετικός, χωρίς να κάνει τόσα χιλιόμετρα αυτήν τη φορά, αφού δεν παίχτηκε ματς στο δεύτερο μέρος. Πέτυχε γκολ αυτήν τη φορά

Βαλμπουενά, Σεμέδο, Μπουχαλάκης και Τσέλιος δεν μπορούν να κριθούν, αφού μπήκαν σε σημείο, που είχε «σβήσει» το παιχνίδι και έπαιξαν στο ρελαντί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x