Champions League

Δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Γερμανία για το ματς με τη Λειψία η Λίβερπουλ

Πρόβλημα με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της Λίβερπουλ με τη Λειψία για τους «16» του Champions League έχει προκύψει εξαιτίας των περιορισμών για το νέο στέλεχος του κορωνοϊού.

«Στον αέρα» βρίσκεται το πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λειψία για τη φάση των «16» του Champions League. Σύμφωνα με το BBC, οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία για την αναμέτρηση που είναι ορισμένη στις 16 Φεβρουαρίου.

Κι αυτό διότι η Γερμανία έχει απαγορεύσει την είσοδο ταξιδιωτών από χώρες, όπως η Αγγλία, που έχουν χτυπηθεί από το νέο στέλεχος του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αναφέρει πως η αναμέτρηση δεν πληροί τις προδιαγραφές για ν’ αποτελέσει εξαίρεση.

Έτσι, η UEFA βρίσκεται σε επαφή πλέον με τις ομάδες, αναζητώντας μια λύση (που θα μπορούσε να είναι η διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στο «Άνφιλντ»).

Θυμίζεται ότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σε περίπτωση που τα εγχώρια μέτρα δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή ενός αγώνα Champions League, η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να προτείνει εναλλακτική έδρα, που μπορεί να είναι και σε άλλη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, τον τελευταίο λόγο για το αν και πού θα συμβεί αυτό τον έχει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Διαβάστε ακόμα:



Αυτό είναι το νέο Champions League με 36 ομάδες και δυνατότητα για μέχρι έξι αγγλικούς συλλόγους!

Η Τσέλσι συνέρχεται, η Τότεναμ καταρρέει!

Τρομακτικός τραυματισμός του Νανού της Πόρτο (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x