Stoiximan Super League

Ψάχνει λύσεις στις… ασθένειες ο Γκαρσία

Τα προβλήματα που έβγαλε ξανά ο ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα συζήτησαν ο Πάμπλο Γκαρσία με τους συνεργάτες του.

Προβληματισμός επικρατούσε χθες στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τη νέα γκέλα, αυτή τη φορά με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφάνισε ξανά τις ασθένειες που υπήρχαν στην ομάδα πριν από την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνεται με φόντο τα πλέι οφ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, από τη μεριά του, είχε συζήτηση επί του θέματος με τους συνεργάτες του, θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να μπορέσει η ομάδα να κάνει άμεσα μία νέα αρχή, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γκαρσία, μάλιστα, εμφανίζεται έτοιμος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού μετά υπάρχει το επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα.

Το θετικό, πάντως, είναι πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν απουσίες, αφού και ο Ίνγκασον διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ούτως ή άλλως ο Ισλανδός θα πάρει ανάσες και θα παίξει πιθανότατα ο Μιχαηλίδης στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη

Δέκα χρόνια απαγόρευση σε Γκιρτζίκη, πρόστιμο-μαμούθ σε Παπανικολάου!
H καλύτερη ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής στην Super League
ΠΑΟΚ: «Χαμένες ευκαιρίες και λάθη κοστίζουν ακριβά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x