Stoiximan Super League

Αναβολή στο Απόλλων Σμύρνης-Λαμία λόγω του χιονιά - Μεταφέρθηκε για την Πέμπτη!

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή του αυριανού εξ αναβολής αγώνα, ενδεχόμενο για το οποίο σας είχε ενημερώσει το sportfm.gr. Για την Πέμπτη μεταφέρθηκε το ματς.

Την αναβολή της... εξ αναβολής αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Λαμία ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Το ματς μεταφέρθηκε για την Πέμπτη (18/2, 17:15) κι ενώ είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Αφορμή στάθηκε ο χιονιάς που πλήττει την Αττική και έχει καλύψει με χιόνι την Ριζούπολη, δημιουργώντας ακατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και το γεγονός πως η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στην Λαμία να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα.

Για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το sportfm.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας «Απόλλων Σμύρνης-Λαμία» για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ιnterwetten, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15, μετατίθεται για την επόμενη ημέρα (δηλαδή για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ίδια ώρα [17:15]) λόγω πιθανολογούμενης ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξ αιτίας της χιονόπτωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x