Stoiximan Super League

Πονάει πολύ στον πρόσθιο χιαστό ο Βρουσάι

Ανησυχία προκαλεί στον Ολυμπιακό η κατάσταση του Μάριο Βρουσάι. Εν αναμονή των εξετάσεων, έχει έντονους πόνους στον πρόσθιο χιαστό. Κάκωση στον ώμο και κάκωση στη γνάθο έχει υποστεί ο Παπασταθόπουλος.

Δεν είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα σημάδια για την κατάσταση του Μάριο Βρουσάι στον Ολυμπιακό. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη, εξαιτίας του οποίου αποχώρησε με φορείο, ο νεαρός άσος πονάει πολύ στο γόνατο και συγκεκριμένα στον πρόσθιο χιαστό.

Η πρώτη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό μιλάει για κάκωση στο γόνατο και δη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και πιθανή διάταση του πρόσθιου χιαστού, αλλά αναμένεται το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί για να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα. Εξυπακούεται ότι υπό τις καλύτερες των συνθηκών θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια.

Όσο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (που επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Άρη) έχει υποστεί κάκωση στο σαγόνι από το χτύπημα του Σεμέδο και κάκωση στον δεξιό ώμο, κατά την πτώση του στο έδαφος στην ίδια φάση που αποσοβήθηκε το γκολ.

Αν και δεν φαίνεται λοιπόν να πρόκειται για κάτι σοβαρό, στον Ολυμπιακό περιμένουν και για ‘κείνον τις εξετάσεις, όπως και για τον Μπρούμα, ο οποίος περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε.

Διαβάστε επίσης:



Ο Μήτρογλου χτύπησε το «καμπανάκι» στον Ολυμπιακό!

Νέος πονοκέφαλος στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος και αποχώρησε

Πρόβλημα με Βρουσάι στον Ολυμπιακό: Αποχώρησε με φορείο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x