Stoiximan Super League

Έσπρωξε στον γκρεμό τη Λάρισα και βλέπει παραμονή η Λαμία!

Ο Αραμπούλι βγήκε μπροστά και η Λαμία πέρασε από το «Αλκαζάρ» (0-1), «ξεχειλώνοντας» τη διαφορά από την ουραγό Λάρισα.

Λαμία φουλ για σωτηρία, ΑΕΛ για... φούντο! Με τον Αραμπούλι να σκοράρει με τρομερή καρφωτή κεφαλιά, η Λαμία πέρασε από το «Αλκαζάρ» (0-1) και ξεμακραίνει τη διαφορά από τον πάτο της βαθμολογίας όπου βρίσκεται η Λάρισα και δεν μπορεί να ξεφύγει με τίποτα, όντας στους 10 βαθμούς!

Στους 18 βαθμούς πλέον η αναγεννημένη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου, ανέβηκε και πάλι πάνω από τον Παναιτωλικό που έχει έναν βαθμό λιγότερο και ένα παιχνίδι περισσότερο! Υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή η Λαμία, με την Λάρισα να παίζει και αυτή εντός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό!

Χωρίς νίκη εντός έδρας η Λάρισα, η μοναδική ομάδα φέτος που δεν έχει χαρεί εντός έδρας και έχει ρεκόρ 0-5-6. Δύο νίκες στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Λαμία και μία ήττα στα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα!

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Τζανλούκα Φέστα παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 3-5-2. Ο Νάγκι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ στην τριάδα των στόπερ. Καρανίκας και Γκράουρ τα δύο μπακ-χαφ, με τους Κολομπίνο, Στίφλερ, Μπεν Χατίρα να αποτελούν την τριπλέτα στα χαφ και τους Ακούνια, Μουκαντζό να είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τη Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Επασί στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Σκόνδρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλο και Ορτέγκα Μαρτίνεθ στην τετράδα της άμυνας. Τζανδάρης και Μπεχαράνο το δίδυμο στα χαφ, με τους Μπα, Καραμάνο, Ντέλετιτς να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραμπούλι.

Το ματς

Με τα... μπούνια μπήκε στο ματς η ΑΕΛ. Ορμητικό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους, απείλησαν δις αλλά μετά από αυτό η Λαμία πήρε τα ηνία, φρενάροντάς τους. Ο Αραμπούλι στα... καπάκια έκανε κακό πλασέ, απαντώντας στις φάσεις, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να ελέγχει το παιχνίδι, να πατάει καλύτερα και να απειλεί εκ νέου με τον Μπα στο 20λεπτο. Κάπου εκεί το ματς χάλασε, ο ρυθμός έπεσε και όλα έδειχναν πως στο φινάλε του ημιχρόνου θα πάμε με το μηδέν. Αλλά ο Αραμπούλι στο 41ο λεπτό φρόντισε να σκοράρει με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ορτέγκα Μαρτίνεθ για το 1-0 της Λαμίας στο «Αλκαζάρ».



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διάθεση από τις δύο ομάδες. Η Λαμία έφτασε μια ανάσα από το να διευρύνει το προβάδισμά της στο 49', αλλά ο Αραμπούλι έκανε... άψυχο πλασέ για να το βγάλει με τα πόδια ο Νάγκι, με τον Μουκαντζό πέντε λεπτά αργότερα να ρολάρει ωραία στην πλάτη ενός αντιπάλου αλλά να μην τελειώνει ιδανικά τη φάση, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε! Ο Φέστα είχε ρίξει στο ματς τον Νικολιά κάνοντας πιο κινητική και επιθετική την ομάδα του, ωστόσο η ΑΕΛ έπαιζε άναρχα και δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά. Ο Χουσίνο υποχρέωσε τον Επασί σε μεγάλη επέμβαση (68') με σουτάρα από τα 25 μέτρα, με τον κίπερ της Λαμίας να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.





Ο Νάγκι... μιμήθηκε τον συνάδελφό του στο 77' και με εντυπωσιακό τρόπο είπε «όχι» στον Μπεχαράνο, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ωστόσο, αυτό δεν ήρθε ποτέ! Παρότι οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα και πίεσαν, αλλά και απείλησαν με τους Μιχαήλ και Χουσίνο στο φινάλε', δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να φρενάρουν την Λαμία που πήρε το εκτός έδρας τρίποντο και... ξεμάκρυνε από τον πάτο της βαθμολογίας.

MVP: Ο Αραμπούλι θα πάρει τον τίτλο, αφού σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στην Λαμία.

Η σφυρίχτρα: Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν αντιμετώπισε κανένα προβλήμα και είχε εύκολο έργο στην αναμέτρηση.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46? Νικολιάς), Γκράουρ Κολομπίνο (89? Σπαρ), Στίφλερ (63? Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76? Πινακάς).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπα (69? Γκαζαριάν), Καραμάνος (89? Μπιάρνασον), Ντέλετιτς (89? Τζέιμς), Αραμπούλι.


Έτσι παρακολουθήσατε το ματς μέσω του sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x