Europa League

Όνειρο ήταν και... πάει η πρόκριση για τη Νάπολι!

Η Νάπολι μπήκε με σκοπό να διεκδικήσει τις ελπίδες της για ανατροπή του 2-0 κόντρα στη Γρανάδα, αλλά έμεινε εκτός διοργάνωσης παρά τη νίκη της με 2-1.

Ήταν εξ αρχής δύσκολη η αποστολή της, αφού είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο ματς στην Ισπανία! Ωστόσο, η Νάπολι μπήκε με τα «μπούνια» για την ανατροπή κόντρα στην Γρανάδα, βρήκαν το γκολ από τα... αποδυτήρια αλλά το όνειρό τους κράτησε ένα 25λεπτο και οι «παρτενοπέι» οδηγούνται σπίτι τους, όπως είναι πολύ πιθανό να συμβεί και για τον Τζενάρο Γκατούζο παρά τη νίκη με 2-1.

Οι Ιταλοί, λοιπόν, μπήκαν με σκοπό να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογούσε και τις αύξησαν στο 3ο λεπτό με τον Ζιελίνσκι να ανοίγει το σκορ και να δίνει το έναυσμα για την ανατροπή. Ωστόσο, παρότι θα περίμενε κανείς αυτό το γκολ να δώσει ορμή στη Νάπολι, αυτό ξύπνησε την Γρανάδα που ισορρόπησε και έδειξε να... ξυπνάει την αντίπαλό της από το «όνειρο» στο 25ο λεπτό με τον Μοντόρο να φέρνει το σκορ στα ίσα. Η Νάπολι πήρε τα ηνία, πίεζε φουλ και είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει για προβάδισμα. Κάτι που συνέβη στο 59' με τον Φαμπιάν Ρουίθ να γράφει το 2-1 και να αναπτερώνει τις ελπίδες της ομάδας του, που έψαχνε για δύο γκολ ακόμη.

Ωστόσο, παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας κατάφεραν να αντέξουν, να μην δεχτούν τρίτο γκολ που θα τους γέμιζε με άγχος και πήραν σπουδαία πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους "16" του Europa League.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x