Stoiximan Super League

Σκέψεις για αγώνες στα Σπάτα κάνουν στην ΑΕΚ

Το ενδεχόμενο να δώσει η ομάδα παιχνίδια στα Σπάτα μέχρι να μετακομίσει οριστικά στην «Αγια-Σοφιά» κάνουν στην ΑΕΚ.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, εκεί όπου παράλληλα με την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωράει το σχέδιο της «κιτρινόμαυρης» πολιτείας.

Χθες η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την κατασκευή των χώρων στην εξέδρα του υπό διαμόρφωση νέου αγωνιστικού χώρου στα Σπάτα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, μία από τις σκέψεις που κάνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το νέο γήπεδο που φτιάχνεται στα Σπάτα, εφόσον παραμένει η κατάσταση στα σημερινά δεδομένα εξαιτίας της Πανδημίας. Δηλαδή, η ΑΕΚ να παίζει μέχρι να πάει στην «Αγια-Σοφιά» την επόμενη σεζόν.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι πανέτοιμο το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες κάτω από την εξέδρα, όπου θα υπάρχουν αποδυτήρια, αίθουσες Τύπου, χώροι γραφείων και μικτή ζώνη.

Κάτι ανάλογο κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία λόγω της ανακατασκευής του «Μπερναμπέου» δίνει ματς στο προπονητικό της κέντρο. Το μόνο που θα χρειαστεί μία τέτοια ενέργεια είναι πιστοποίηση για χρήση VAR, ενώ το γήπεδο αναμένεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές της UEFA και θα μπορούν να δώσουν αγώνες και οι μικρές εθνικές ομάδες.

Διαβάστε ακόμη

Η τελευταία στροφή της Super League μπορεί να διαμορφώσει ισορροπίες
Μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Μπακάκης
Κετσετζόγλου: «Πάει για στόπερ η ΑΕΚ, πάντα εξαίρεση ο Βράνιες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x