Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Αξίζαμε το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη του ματς και τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, καταφέρνοντας να γυρίσει το εις βάρος του 0-2 από το 59' στο τελικό 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα, χάρη στου τέρμα του τερματοφύλακα, Νίκου Παπαδόπουλου!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τον βαθμό και την εξέλιξη του ματς, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε το αποτέλεσμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και με αρκετή δόση χιούμορ στον ήρωα της βραδιάς, τον 30χρονο κίπερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

Για το σημερινό ματς: «Τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος για την εξέλιξη, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ήμασταν στην ισοπαλία στο ημίχρονο αλλά μετά δεχθήκαμε δύο γκολ. Στα 3/4 του γηπέδου παίξαμε όπως θέλαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που έπρεπε.

Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι, δείξαμε το επίπεδό μας και σήμερα, το οποίο είναι ανώτερο από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε».


Για το γκολ του Παπαδόπουλου: «Ναι είναι μια πιθανότητα ο Παπαδόπουλος να παίξει και σαν επιθετικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x