Stoiximan Super League

Έτοιμος να ξεπεράσει τον εαυτό του ο Ζίβκοβιτς

Την… ερωτική του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε ξανά στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος κοντεύει να ξεπεράσει τον εαυτό του στο σκοράρισμα.

Το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, έδωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος φορ άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό του χθεσινού ντέρμπι στην Τούμπα και «καθάρισε» το ματς λίγο πριν από την ολοκλήρωσή του με το γκολ που πέτυχε στο 89’.

Κάπως έτσι ο διεθνής άσος έφτασε τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν, μία από τις καλύτερες για τον ίδιο σε επίπεδο σκοραρίσματος.

Η τελευταία φορά που ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε φτάσει σε διψήφια απόδοση στα γκολ ήταν τη σεζόν 2015/16 με τη φανέλα της Παρτίζαν, όταν είχε 12 γκολ σε 27 αγώνες και είχε μοιράσει και 8 ασίστ σε προκριματικά Champions League, Κύπελλο Σερβίας, Europa League και Σερβικό Πρωτάθλημα σε 2.240 λεπτά συμμετοχής.



Τότε εκείνη η χρονιά του είχε δώσει τη μεγάλη στην Μπενφίκα, η οποία μάλιστα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έμενε ελεύθερος από τη σερβική ομάδα και του πρόσφερε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.



Τη φετινή χρονιά ο Σέρβος εξτρέμ έφτασε τα 10 γκολ μετά από 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και 7 ασίστ στο ενεργητικό του σε 2.814 αγωνιστικά λεπτά.



Κατά γενική ομολογία, μαζί με τον Χρήστο Τζόλη, αποτελεί έναν από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται πως θα βασιστεί πάνω του για να πετύχει ό,τι καλύτερο στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου και να διεκδικήσει την έξοδο στο Europa Conference League.

Όλα αυτά τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν «μετρήσει» και στην πατρίδα του τη Σερβία, όπου από χθες το βράδυ υπάρχουν διθυραμβικές αναφορές για τον ίδιο και τα πεπραγμένα του στον ΠΑΟΚ.

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με δύο τέρματα. Ο Ζίβκοβιτς είναι στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας για τους αγώνες με Ιρλανδία, Πορτογαλία και Αζερμπαϊτζάν και σίγουρα με αυτή την εμφάνιση γίνεται φαβορί για να ξεκινήσει ως βασικός», αναφέρει ένα από τα πολλά δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον αν θα συνεχίσει με την ίδια φόρα και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Διαβάστε επίσης

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Πω πω ένας Ζίβκοβιτς!
Η βαθμολογία των playoffs: Προσπέρασε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, περιμένει την απονομή ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x