Stoiximan Super League

Με Χαρίση στη Λαμία ο Ατρόμητος, αλλά χωρίς Σπιριντόνοβιτς και Πισάνο

Ευχάριστα νέα στον Ατρόμητο, καθώς έπειτα από επτά μήνες επέστρεψε στην αποστολή ο Χάρης Χαρίστης. Εκτός έμειναν οι Σπιριντόνοβιτς και Πισάνο.

Στην αποστολή του Ατρόμητου έπειτα από 7 μήνες επέστρεψε ο Χάρης Χαρίσης εν όψει της αυριανής (31/10, 15:00) εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού τον περασμένο Απρίλιο και τις τελευταίες μέρες είχε επανέλθει πλήρως, συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Γιώργο Παράσχο να τον περιλαμβάνει στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σρνταν Σπιριντόνοβιτς (έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε) και Ματίας Πισάνο, που μέχρι τώρα δεν έχει πείσει με την παρουσία του.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Χουάν Μουνίθ και Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Η αποστολή:

Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας, Κλωναρίδης

Ατρόμητος: Η αποστολή με Λαμία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x