Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Νίκησε δίκαια σε ένα ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο ο Ατρόμητος βοήθησε και αυτός με την απόδοσή του για να δούμε όμορφο θέαμα.
Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ και να είχαν κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους. Ειδικά όταν προηγήθηκαν με 3-1, μάλλον θα έπρεπε να παίξει με περισσότερους παίκτες στο κέντρο, σε ανάπτυξη 4-4-2.
Εκανε όμως πολλά λάθη στην άμυνα και από αυτά ήρθε η ισοφάριση σε μία αναμέτρηση που ο ΠΑΟ έδειχνε ότι θα την καθάριζε εύκολα. Τελικά, βρέθηκε και πάλι ο Γκέκας για να δώσει τη λύση με ένα γκολ που θέλει καρδιά και ψυχραιμία για να μπει σε εκείνο το σημείο. Το «τριφύλλι» πέρασε στη δεύτερη θέση, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.
Ο Παναθηναϊκός πάει την ερχόμενη αγωνιστική στο Καυταντζόγλειο για να παίξει με έναν Ηρακλή που είναι σε φόρμα. Κατά τη γνώμη μου αυτός είναι ο «τελικός». Αν τα καταφέρει εκεί, ο ΠΑΟ δεν θα το χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να πιστέψει ότι από χθες έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






