Αγγλία

Η Μπράιτον απέρριψε νέα πρόταση της Άρσεναλ 70 εκατ. λιρών για τον Καϊσέδο!

Η Άρσεναλ συνεχίζει να πιέζει την Μπράιτον για την απόκτηση του Καϊσέδο, με τους «γλάρους» ωστόσο να απορρίπτουν άμεσα τη νέα βελτιωμένη πρόταση των «κανονιέρηδων», ύψους 70 εκατ. λιρών!

Τις τελευταίες ημέρες, η Άρσεναλ κάνει μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Μόιζες Καϊσέδο της Μπράιτον, έχοντας, βεβαίως, και ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας!

Παρ' όλα αυτά, οι «γλάροι» μοιάζουν ανένδοτοι στο να παραχωρήσουν τον 21χρονο μέσο από τον Ισημερινό. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπράιτον απέρριψε άμεσα τη νέα βελτιωμένη πρόταση των «κανονιέρηδων», ύψους 70 εκατ. λιρών!

Ωστόσο, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν φαίνεται πως θα τα παρατήσει τόσο εύκολα, με δημοσιεύματα της Αγγλίας, να αναφέρουν πως θα προσπαθήσει για ακόμα μία φορά μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κλείσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Να θυμίσουμε πως ο νεαρός χαφ μετράει φέτος 21 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπράιτον, όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x