Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ με συγκινητικό μήνυμα και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης ο Σονί

Αφού έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την αποχώρησή του από τη τούρκικη Χατάισπορ, ο Κέβιν Σονί θα επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης.

Επιστροφή στον Αστέρα Τρίπολης για τον Κέβιν Σονί, ο οποίος ήταν δανεικός στην Χατάισπορ, αλλά θα αποχωρήσει μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

O Καμερουνέζος επιθετικός επιστρέφει στους Αρκάδες αφού η ομάδα στην οποία είχε παραχωρηθεί αποχώρησε από το πρωτάθλημα μετά τους σεισμούς, αποχαιρετώντας την Χατάισπορ με ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο έκανε ειδική αναφορά στον χαμό του φίλου του, Κριστιάν Ατσού.

Το μήνυμα του Σονί:
«Πρώτα απ' όλα να εκφράσω εκ βάθους τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται λόγω του σεισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εύχομαι δύναμη και υπομονή σε όλους όσους ανησυχούν για τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους.

Έχασα τον φίλο μου Ατσού στον σεισμό, μιλήσαμε μετά το γκολ. Θα μου λείψει η χαρά του, η προσωπικότητα και ο ανθρωπισμός τους τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τον αθλητικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ, για την υποστήριξη που μου έδειξε και για όσα έκανε σε εμένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Χατάι για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον. Αποχωρώ από τη Χατάισπορ με λύπη. Σας ευχαριστώ για όλα»
.



Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Χατάισπορ, ο Σονί είχε τρεις εμφανίσεις με μία ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x