Stoiximan Super League

Παράσχος: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες»

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ηρακλή είχε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και αργότερα μετέβη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. «Πιστεύω στους παίκτες», ήταν –μεταξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ηρακλή είχε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και αργότερα μετέβη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου έπλεξε το εγκώμιο των παικτών…

«Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα, με αυτό το υλικό, βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι θα φταίει. Γνωρίζω το υλικό, έχω δει παιχνίδια του Ηρακλή και πιστεύω πολύ στους παίκτες που έχει η ομάδα», τόνισε ο Γιώργος Παράσχος.

«Επιστρέφω μετά από 13 χρόνια. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ηρακλή. Οι στόχοι τώρα είναι τελείως διαφορετικοί. Οι στόχοι, τώρα, είναι τελείως διαφορετικοί. Η συγκυρία είναι δύσκολη, αφού η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα», ανέφερε –αρχικά- ο 59χρονος τεχνικός», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x