Stoiximan Super League

Έτοιμοι για την πρόκριση!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" ήταν συνεχώς κάτω από τη συνοδεία της αστυνομίας μέχρι το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή. Σκέψεις από τον Βαλδέρδε για βασικό τον Τζεμπούρ. Ανακοίνωσε... η Σεντ Ετιέν.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν γύρω στις 19.30 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και προσγειώθηκαν λίγο πριν τις 20.30 στο «Μακεδονία». Στη συνέχεια με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης το πούλμαν, μετέφερε τους παίκτες της ομάδας στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσουν μέχρι το παιχνίδι.

Πανέτοιμοι για την πρόκριση
Στην ομάδα έχουν κρατήσει αρκετά χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει μαζί τους όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός αποστολής τον ανέτοιμο, Ντουντού και τον τραυματία, Ριέρα.

Η απουσία του Ισπανού μεσοεπιθετικού αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την 11άδα. Πιθανή λύση είναι η μετατόπιση του Μιραλάς στο αριστερό άκρο, κάτι που ο Βέλγος το έχει κάνει και το παρελθόν. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μιας έκπληξης με τον Τζεμπούρ να ξεκινά βασικός αντί του Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ζαϊρί να ξεκινά από τη δεξιά πλευρά.

Στον άξονα θα βρίσκεται ο Φουστέρ, με τους Ιμπαγάσα, Μοντεστό πίσω τους. Στην άμυνα οι: Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τοροσίδης. Κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται ο Νικοπολίδης να ξεκινήσει βασικός κάτι που συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x