Μιχάλης Τσόχος

Ο Φερέιρα πατάει στα πόδια του και ο ΠΑΟ δείχνει τα δόντια του!

Οι τελικές προσπάθειες στην Τούμπα ήταν πάνω από 15 για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και μόλις 3 για τον Παναθηναϊκό. Ε, και. Ποιος είπε ότι όποιος κάνει ευκαιρίες κερδίζει κιόλας. Ειδικά όταν απέναντί του έχει έναν αντίπαλο, πολύ διαβασμένο, με παίκτες ψυχωμένους που δείχνουν διάθεση να καλύψουν και τις όποιες αδυναμίες της ομάδας. Διότι τέτοιες είχε χθες ο Παναθηναϊκός και ήταν μάλλον αναγκαστικές.

Του Μιχάλη Τσόχου

Οι τελικές προσπάθειες στην Τούμπα ήταν πάνω από 15 για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και μόλις 3 για τον Παναθηναϊκό. Ε, και. Ποιος είπε ότι όποιος κάνει ευκαιρίες κερδίζει κιόλας. Ειδικά όταν απέναντί του έχει έναν αντίπαλο, πολύ διαβασμένο, με παίκτες ψυχωμένους που δείχνουν διάθεση να καλύψουν και τις όποιες αδυναμίες της ομάδας. Διότι τέτοιες είχε χθες ο Παναθηναϊκός και ήταν μάλλον αναγκαστικές. Η μία ήταν ο Στέργος Μαρίνος που όμως έπαιζε γιατί απουσίαζαν Βύντρα και Σεϊταρίδης. Η δεύτερη ήταν το θολωμένο μυαλό του Νίκου Σπυρόπουλου που έκανε μία μεγάλη ανοησία η οποία εν τέλει δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Ο χθεσινός Παναθηναϊκός πέρα από την τύχη που είχε με το μέρος του σε δύο τρεις περιπτώσεις, είχε και πλάνο. Πλάνο που εφαρμόστηκε από τον προπονητή του και εκτελέστηκε από τους ποδοσφαιριστές του με εξαιρετικό τρόπο. Γενικά ο Παναθηναϊκός όμως έβγαλε και τον απαραίτητο τσαμπουκά για τέτοιου είδους παιχνίδια όπως είναι αυτά στην Τούμπα και αυτός ήταν επίσης ένας ακόμη λόγος που πήρε το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνει την εικόνα του και κυρίως δείχνει για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά ότι οι παίκτες του παίζουν για την ομάδα και όχι για την πάρτη τους. Για να μην πω ότι στα τελευταία ματς διαπιστώνω για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό και ομοψυχία μεταξύ των παικτών κάτι που είχαμε να το δούμε μήνες.

Ως εκ τούτου και με την διαφορά να παραμένει στους επτά βαθμούς, πρωτάθλημα υπάρχει ακόμη και τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα ξέρουμε αν ο Ολυμπιακός που παραμένει το μεγάλο φαβορί θα το κατακτήσει ή αν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει για τα καλά.

Και λέω τις επόμενες δύο αγωνιστικές, διότι σε αυτήν που έρχεται ο Ολυμπιακός παίζει με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την μεθεπόμενη κόκκινοι και πράσινοι τα λένε στο Καραϊσκάκη. Αν όταν τελείωσει και αυτό το ματς η διαφορά παραμένει στα σημερινά επίπεδα ή είναι μεγαλύτερη το πρωτάθλημα θα έχει βαφτεί κόκκινο. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ψωμί ακόμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x