Γενικά

Πώς δεν του δώσατε τη Χρυσή Μπάλα; (video)

Μα είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να μην είναι καν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα; Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ φροντίζει να υπενθυμίζει στους αρμόδιους πόσο μεγάλο λάθος έκαναν να μην τον συμπεριλάβουν στους κορυφαίους για το 2010. Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στη φιλική νίκη της Ολλανδίας επί της Αυστρίας με 3-1 στο «Φίλιπς Στάντιον» δεν χρειάζεται περιγραφή.

Μα είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να μην είναι καν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα; Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ φροντίζει να υπενθυμίζει στους αρμόδιους πόσο μεγάλο λάθος έκαναν να μην τον συμπεριλάβουν στους κορυφαίους για το 2010. Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στη φιλική νίκη της Ολλανδίας επί της Αυστρίας με 3-1 στο «Φίλιπς Στάντιον» δεν χρειάζεται περιγραφή. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Γιούργκεν Μάχο απλώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η εικόνα μιλά από μόνη της...



Μετά το γκολ του Σνάιντερ (28’), για τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκόραραν οι Χούντελααρ (48’) και Κάουτ (71’ πεν.), ενώ για τους Αυστριακούς μείωσε στο τέλος ο Αρναούτοβιτς (84’ πεν.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x